Acemi Python programcılarına tavsiyeler

Merhabalar, bazı özel sebeplerden dolayı sektör değiştirip, 1 aydır Phyton Programlama eğitimi alan bir varlığa verebileceğiniz pratik tavsiyeler varsa , bu köşede bu tavsiyeleri büyük bir iştah ile karşılayacak bir zavallı var.

genel anlamda hello world’den girip, fonksiyonlar, if else, def , random, for while köprülerini atlayıp class& object kısmında nakavt olduğumu hissediyorum.

#daha önceden bu tarz açılan umutsuz bir başlık varsa, tekerrürden ötürü özürlerimi sunarım.

Şu an ilgilendiğin sektörle ilgili kütüphaneler öğrenebilirsin

1 Beğeni

Pes etmemek gerek. Ben de sınıfları 3. okuyuşumda anlamıştım. https://python-istihza.yazbel.com/ sitesini tekrar tekrar okuyorum. Her okuyuşumda haaa şu mesele diyorum.

1 Beğeni

önerilerinizi aynen uygulayacağım. çok teşekkürler.

Ben pythonu programlama temelleri ile ilk altı ayda tamamlamış birisiyim. evet başlarda çok sıkıntılar çektim kurarken kod yazarken filan ama. Ona rağmen şuan web kazıma gui programlama, matematiksel işlemler filan yapabiliyorum. Bak şimdi githubda bir sürü hacker aracı var işte wordlist yazmaya yarayan. exploit filan bol bol var . Bence git sana vereceğim linklerden o programlara ulaş kendine göre geliştir. kodlarını oku. Gui programlama içinde bol bol kaynak oku.

linkler :
Mebus/cupp: Common User Passwords Profiler (CUPP) (github.com)
Python Kod Örnekleri (50+ Örnek) – Web Tasarım & Programlama (yazilimkodlama.com)

sen bunların kodlarına bir bak sonra da kendin bir kaç kod araştır. Github arama bölümünden python ile yapılmış projelere bak. Olur mu ?

Bir de eğer yazdığın kodlardan bir hata çıktıysa önce onu üstün körü bir googleden bak sonrada eğer bulamazsan buraya yazmaktan çekinme.

1 Beğeni