Crackli kullanıyorum
Proje açtım,videoyu ekledim,ama bi sorunum var.
Creative Cloud hesabı açmamı istiyor.Bazı işlemleri yapamıyorum bu yüzden.
Nasıl düzeltirim bu durumu,creative cloudun cracklisi de yok galiba
Crackli kullanıyorum
Proje açtım,videoyu ekledim,ama bi sorunum var.
Creative Cloud hesabı açmamı istiyor.Bazı işlemleri yapamıyorum bu yüzden.
Nasıl düzeltirim bu durumu,creative cloudun cracklisi de yok galiba
En azında MAC için var, nasıl yapıldığını artık hatırlamıyorum internetteki bir kaynaktan yararlanmıştım tek kullanımlık/denemelik için, oysa 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü kullanabilirdim, galiba kredi kartı bilgisi vermek istemediğimden bu yola başvurmuştum maalesef…
ama crack kesinlikle tavsiye etmiyorum, crack sonrası bütün şifrelerim internete düştü, Google’dan vs. uyarılar gelmeye başladı kullandığınız şifre internette görüldü değiştirin tarzında… bütün şifrelerimi değiştirdim, ucuz atlattım sayılır, banka ve kart bilgilerimi de derhal değiştirdim…
o yüzden ya ücretli satın al ki en sağlıklı ve doğrusu da bu, aylık üyelikli sanırım, bir aylık al sonraki aylarda kullanmayacaksan ödeme yapmazsın…
yada alternatiflerine yönel - https://alternativeto.net/software/adobe-premiere-pro/ - open source alternatifleri işini ilk aşamada fazlasıyla görür, iyice öğrendikten ve para kazanmaya başladıktan sonra ücretli profesyonel sürümlere dönersin…
crackli kullanamaktansa papara sanal kart ile 1 aylık deneme alabilirsiniz hocam , her ay farklı creative cloud hesabı açıp papara sanal kart ile deneme sürümü alabilirsiniz papara size her ay 1 adet ücretsiz sanal kart açma imkanı sunar.