Birlikte proje geliştirelim

Arkadaslar python bilgilerimi dahada ileri duzeye goturmek icin illaki programlar yazmak gerekli bunu biliyorum ama kendi ihtiyacim olmadigi zamanlarda aklima bir proje gelmiyor o yuzden bu sayfadaki arkadaslar birlikde acaba proje gelistire bilirmiyiz? Bazi kisilerin illaki aklinda iyi projeler vardir bu sayfanin kendine ait bir github olusturulsun guzel gerekli projeleri oradan birlikde kodlayaim bu sekilde hem kodlayarak python bilgilerimiz pekisir hemde projeleri daha cabuk bitiririz

Kafamda birkaç fikir var. Biri filmlerle alakalı. Bu imdb nin yaptığı işe benzer bir iş yapacak. İnsanlara izlediği filmlere dayalı film önerisinde bulunacak. İki tane kod ödülleriyle ilgili var. Ancak bu iki fikir tam olgunlaşmadı.
Eğer başlarsam bana katılabilirsiniz.

1 Beğeni

Şuna katkıda bulunabilirsiniz: Bir başka kod editörü: Visual Python

Çok uçuk bir fikir olacak ama iso kalıp yazıcımı bi yazıp pardusa commit atayım(gerçi zaten bir suru kalıp yazıcı var biliyorum ama basitten başlamak lazım),yapabilirsem pc de radyo veya tv kanallarını intsiz gosteren bir şey yapmak var,ama buyuk ihtimalle yapamayacagım bir şey,ama hiç bir şey imkansız değil.

Kolay gelsin :blush:

Fikirlerini netlesdirirseniz sizin projelerde birlikde is yapa biliriz

Bir alıcı ile neden olmasın? Ama bilgisayarlarda alıcı olmuyor, ayrı olarak sağlamanız gerekir.

1 Beğeni