Sen bu kadar şeyi nereden biliyon
Baya meraklısın bu konılara o zaman
elbette o kadar meraklıyım ki deliler gibi araştırıyorum
ayrıca çok bir şeyde bildiğim söylenemez bir tek python hakkında bir kaç bir şey biliyorum
Gençler dc’ye cevirdiniz burayı, özelden devam edin lütfen.
tamam ramazan abi dc ne ama
Discord.
peki bu arada sen benim şuanda birkaç yerde birden yazıştığımı biliyorsun değil mi
şahsen ben python3.7 ile bir program yazsam hoca büyük ihtimal anlamaz ama üniversite’de falansan bilmem o kadarını
Cevap kalitesi çok düşük bir konu maalesef.@dildeolupbiten abimiz cx_freeze ile yapılabileceğini söylemiş,araştırmadan nasıl kullanılıyor diye soruyorsunuz @hackaxx.Google arama motoruna bunu sorabilmek varken neden araştırma becerinizi geliştirmek yerine buraya yazıp hazır cevap bekliyorsunuz? Cevabı veren kişi bunu bilmediğini söyleyince bunu nasıl “Burda duydunuz?” diyebiliyorsunuz? Cevabı yazan kişi zaten o.
Bu,konu ile alakasız.Yeni bir konu açılmalı veya bununla tam olarak aynı şeyi soran konuları sağ üstte bulunan arama çubuğuna yazmalısınız.Discobot siz buraya geldiğinizde mesaj atmalıydı.Rozetlerinize baktığıma göre,Lisanslı değilsiniz.Yani orada yazan şeyleri yapmamışsınız.Lütfen Lisanslı rozetini kazanın.
Makine kodlarına (0 ve 1’ler) çevriliyor.
30’dan fazla yazarı var o kütüphanenin.Ve şu anda pyinstaller’e ekleme yapacak kişiler aranıyor.
Dediğim gibi yeni bir konu açılmalı.Ki sonradan gelen kişiler kalabalık şeyleri ayrıştırıp asıl cevabı aramaya çalışmasın.
cmd ile metni seçin ve Enter tuşuna basın.Metin kopyalanacaktır.
Sisteminizde vc_redistx86 kurulu.@Ismet_Fatih buraya tıklatarak dosyayı indirin ve kurulumunu yapın.Ardından tekrar deneyin.
Devamını yazmayacağım artık.Kuralların daha da katılaştırılması veya bilgilendirilme yapılmasını istiyorum.Vaktim bol,geniş çaplı bir kullanım klavuzu hazırlayacağım.@dildeolupbiten.
Windows’un okuyabildigi executable binary’lere donusturuluyor.
Vay be @throwaway1 resmen haşlamış bizi (gerçi benimle ilgili bir şey yok ama neyse
)
Ne yapsaydım
?
gencay abi attığın linkten neyi indiriyim
Attığım linke tıkla ve aşağı kaydır.İndir butonu çıkacaktır.Oradan indirebilirsin.
abi indiriyorum benim farklı hatalarımda var benim profilimden bakabilir misin bi de lisanslı da capy bara yı arat diyo yapıyom sonraki adıma geçilmiyor
indi şimdi ne yapacağım ben kurulumu da yaptım @throwaway1
abi file eror sorunu var bie dll dosyası yok diyor ısrarla yardım edersen sevinirim
Arkadaşlar, PyCharm’da python 3.8’i, 3.9 ile aynı klasör içine atıyorum ama PyCharm görmüyor. Bu sebeple PyCharm’a python 3.8’i tanıtamıyorum.
Ayrıca python 3.9 sürümünde mi ‘cx_Freeze’ komutunu görmüyor.
Herhangi bir programı silip tekrar yükleme yapmadan ‘.py’ uzantılarımız nasıl ‘.exe’ ye dönüştüreceğiz. Şimdiden Teşekkürler.
Hocam bu forumu keşfettim açıkçası çok güzelde geldi fakat şu an capy bara aratarak ne yapmaya çalıştığımı anlayamadım.Discobot bana ne öğretmeye çalışıyor.