CSS ile slider'ları sabit görüntüde tutmak

Websitemin slider bölümü responsive ve normal ekranlarda sorunsuz fakat 17" (ve muhtemelen daha büyük) ekranlarda sliderlar sabit görüntüde kalmak yerine ekran büyüdükçe genişliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. http://ensavinc.com

Problemi max-width ile çözdüm fakat şimdi de sola yapışık kalıyor. left verince düzeliyor fakat bu sefer normal ekranlarda ve mobillerde left’e kayıyor.

min width ile yapin 17 den buyukse sabit kalsin

min-width verince responsive ve normal görünümü bozuluyor. Sanırım tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım, pek hakim değilim biraz açıklayabilir misiniz?

simdi bu asagidaki stiller 500pxden bukse eger ekrani siyah yapiyor eger 500px den kucukse mavi yapiyor demek istedigim slider kismi icin bunu yapmaniz mesela 17 inch ekranlar icin pixel boyutu 1500px min-width:1500px verip araya slider kismi icin gerekli duzeltmeliri yapmaniz 1500pxden kucuk ise diger kisimlar sorunsuz calisir 1500pxden buyuk oldugu zaman ise duzeltmeniz ile birlikte calisir

body {
  background-color: black;  
}

@media screen and (min-width: 500px) {
/*500 pixelden buyukse ekran bu alanin icindeki kurallar gecerli
degilse digerleri*/
  body {
    background-color: blue;
  }
}
2 Beğeni

Dostum sen benim kahramanımsın. İzmir içi bir şeye ihtiyacın olursa pm atman yeterli :grin:

Şaka bir yana buraya gelmeden önce 3, 4 tane daha forum gezmiştim. Kusura bakmayın genelleme yapıyorum fakat çok problemli arkadaşlar vardı. Bu kadar açıklayıcı cevap verdiğin için teşekkür ederim.