Css ve html de img linkini koysam da,resim ekrana gelmiyor?

Bazı arkadaşların dediğine göre kendisinde gözükse de,başka tarayıcılarda gözükmesi için bir yöntem varmış.Hangi yöntem bilmiyorum,bilen varsa iyice anlatsın lütfen.ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM İMLA HATALARI VE DİĞER KONULARDA ALAY ETMEYİNİZ VE SADECE BU KONUYA HAKİM OLANLAR YAZSIN !

Bazı arkadaşlar kim bilir ne düşündü de bunu dedi. Keşke bazı arkadaşlara biz de sorabilseydik ne demek istediklerini.

Biz de bilemiyoruz. Soruna göre çözüm farklılık gösterir. Sorunun neden kaynaklandığını bilmeden hangi yöntemin doğru çözüm olduğunu biz de bilemez ve öneremeyiz.

Linke erişim yetkilenrinden mi kaynaklı, posizyon ayarlarından mı kaynaklı bilmeden nasıl çözüm önerilir bilemedim.

html - image link doesn’t work. I’ve got images as links and one of them only works - Stack Overflow

Buradaki örnekte resim pozisyonundan kaynaklı.

HTML Image Not Showing: Reasons and Solutions for This Problem (positioniseverything.net)

Yine burada positionin is everything demekte.

Yani konumlama herşeydir…

Tabi bizimki cam küreye bakıp kehanette bulunmak sorun çıkaran kodu görsek bir fikrimiz olabilirdi.

Şimdi gel de dalga geçme, ünlemle beraber alay etme yazınca…

Neyse tutayım kendimi…

Konuya hakim, savcı ve avukat olanlar müdahale etsin bak ünlem koymuş, kızgın üye biraz.

6 Beğeni

crossOrigin olabilir mi ? Şuraya bakabilirsin