Html,CSS, PHP, SQL

Şimdi, benim sorunum birkaç hafta önce site yapmaya başlamıştım ve az çok temamı çıkarttım fakat siteye kullanıcıların kayıt olmadı ,oturum açması gibi şeyler için ayrıca bir veri tabanı gerekiyormuş fakat ben internetten izlediğim videolardan ya anlayamadım yada başarısız sonuçlandım bilgiis olan yardım edebilecek vasa şimdiden teşekkür ederim

Tema olarak nitelendirdiğiniz kısım, front-end olarak literatürde yerini almış bulunmaktadır. Sitenin görünen kısmını tasarlarken kullandığınız algoritmalar ve tasarım kodları ile sitenin arka planında çalışacak olan algoritmalar ve kodlar başkadır.

Kullanıcılara bir şeyler göstermek dışında eylemler yaptırmak istiyorsanız back-end programlama yapmanız gerekecek.

php.net

yazılım dillerini

mysql
oracle
PostgreSQL

gibi veri tabanlarından kullanabiliyorsunuz.

Bununla ilgili eğitim videoları ya da makaleler okumanızı tavsiye ederim. Bir kullanıcının sisteme kayıt olması, giriş yapması, bilgilerinin depo edilmesi, işlenmesi ve çağırılması gibi hususlar kapsamlı olabiliyor. Gözünüzü korkutmasın sadece vakit ayırmanız gerekiyor.

Böylelikle hem back-end hem de veri tabanı programlama öğrenmiş olacaksınız. Birikimleriniz için eşsiz bir katkı. Tek yapmanız gereken size en uygun eğitim kaynağını bulup onun içinde boğulmak

gerçekten sağolun sorulara ilgiyle cevap veriyosunuz

1 Beğeni

Mysql yi daha önce duymuştum veri tabanı oluşturmak için ama öbür

oracle
postgresql

falan ne oluyor

Onlar da birer veritabanı oluyor.

rica ederim üstat. elimizden geldiğince faydalı olmaktan mutluluk duyarım