Kivy apk derleme hatası

Merhaba arkadaşlar forum da yeniyim kivy ile apk derlemeye çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum google de arattım ama soruma bir çare bulamadım inşallah sizlerle beraber bu sorunu çözeriz :))))

pardus 19.2 kullanıyorum
python = 3.7
kivy = 1.11.1
cython = 0.29.9

aldığım hata

buildozer.spec dosyasındaki log_level kısmını log_level=2 olarak değiştirirseniz hatayı daha detaylı olarak görebilirsiniz. Bu şekilde hatanın sebebi belli olmuyor.

log_level=2 de zaten

Tüm hata bu kadar mı?

yukarı doğru bu şekilde gidiyor
bunun dışında derleme esnasında herhangi bir hata görmedim

sudo apt-get install python3-dev şeklinde yükleme yapıp tekrar deneyebilir misiniz?

malesef sonuç aynı :frowning:

Bir de şunu deneyin(python yazan yerleri python3 ile değiştirebilirsiniz). sudo apt-get install python-dev libxml2-dev libxslt-dev

Bu da olmazsa aşağıdaki sayfadan yardım almaya çalışın. Eğer o da olmazsa buildozer’i kaldırıp synaptic paket yöneticisi ile tekrar kurmayı deneyin. Sanırım paket eksikliği veya uyuşmazlığı var.

kusura bakmayın gece vardiyasında olduğum için pc başında duramadım bugün denedim ama olmadı
derleme çıktısını paylaşıcaktım ama karakter sınırını bi 770 bin civarı aştığı için paylaşamadım
bende birkaç ekran görüntüsü aldım :)))


bu iki tanesi bir kaçtane daha var


En son baktığımda python3 versiyonu için google’un ndk paketi değil de crystax ndk kullanılıyordu. Ancak o da şuana kadar python3.5 için bir ndk paketi hazırlamıştı.

Şu başlığa bir bakabilir misiniz?

nasıl yapıtığımı bilmiyorum ama apk derlemeyi başardım ama .buildozer klasörünü silip tekrar derlemeyi denediğimde hata aldım önceki .buildozer klasörünü geri getirip derlemeyi tekrar yaptığımda derleme başarılı oldu apk telefonda sorunsuz çalışıyor :slight_smile:

Dostum nereden öğrendiğini paylaşabilirmisin bende öğrenmek istiyorumda düzgnü kaynak bulamıyorum

nasıl yaptım hiç bilmiyorum ama 1 defa başarılı bir şekilde derleme yaptım ve sıkıntı yok ama başka bir konumda yeni bir derleme yaptığımda hata alıyorum