Python dosyasını .dll dosyasına dönüştürme

Merhabalar, Visual Studio Code Kullanarak bi program yazdım, Arayüz tasarımı yapmak istedim Tkinteri gördüm hoşuma gitmedi, Visual Studio üzerinden Windows Form ile arayüz hazırlayacağım. Tek sorunum yaptığım programı .dll’ye dönüştürme, Python dosyamı nasıl dll yapacağım bilmiyorum. Bu konuda Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, Teşekkürler.

Ex: program.py → program.dll (py to dll)

1 Beğeni

Merhaba. Niçin Python programınızı DLL haline getirmeye çalışıyorsunuz?

Windows Form içinde çalıştırmak için, Windows Form yapmamın nedeni de çok rahat bir şekilde arayüz tasarımı yapılabiliyor olması

Windows Forms icinde calisacak DLL’lerin nasil olmasini bekliyor, bu DLL’leri nasil kullaniyor?

Bir dosyanin uzantisinin veya formatinin DLL olmasi herhangi bir sekilde kullanilabilir olmasini garanti etmiyor.

2 Beğeni

Hocam dosyayı dll yapmam benim için yeterli olacaktır, form içinde çalıştırabilirim, benim için gerekli olan tek şey .py dosyasını .dll Dosyasına Dönüştürmek, böyle bir şey mümkün mü? Ve mümkünse bana yardımcı olur musunuz?

Dosyayi EXE’ye donusturen herhangi bir yontemden sonra (forumda cok var) uzantiyi DLL olarak degistirebilirsiniz. Formatlari ayni.

3 Beğeni

Bu sitede cevabınız var https://stackoverflow.com/questions/10859369/how-to-compile-a-python-package-to-a-dll

2 Beğeni

Sen mükemmelsin ya, beklediğim yardım tam olarak buydu, Çok Teşekkür ederim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni