Python Entry Büyülttüğüm Zaman Ortadan Yazıyor

Hepinize merhabalar;

Projem için 2 adet büyük Entry’ye ihtiyacım var.Entry’leri place komutu ile boyutlandırıyorum.Ancak Entry’ye bilgi yazacağım zaman sol üstten değil,sol ortadan yazmaya başlıyor.Fare ile yukarıya tıklıyorum ancak yukarı çıkmıyor.Bu sorunu çözmek için sizden yardım istiyorum.Birde Entry’de yazılanları kaydedip belirli birkaç dosyaya kontrol ettireceğim.Bu yüzden yazılanları bir belge oluşturup kaydetmeliyim.Bu işi Text kodu yapar mı? Eğer Text yapıyor ise o konuda yardımcı olun…

Şimdiden teşekkür ederim…

Yukarıdaki resim Text ile yapılmış yer.Bunu Entry ile yapmak istiyorum ancak imleç ortadan başlıyor,yukarıya gitmiyor.Alttaki resim ise Entry ile yapılmış yer yazma imlecine iyi bakın diyecektim ama en fazla 1 resim :frowning:

Kodlarınızı paylaşabilir misiniz lütfen? Entry ile yaptığınız birçok işlemi Text widgeti ile de yapabilirsiniz. Entry sadece bir satır kullanabileceğiniz bir widget.

Kod_Yazma_Bölümü = Entry()
Kod_Yazma_Bölümü.place(x = 50, y = 35, height = 700, width = 800)

Yine söyleyeceğim yazmaya ortadan başlıyor en üstten değil.

Kodlarınızın tamamını bu linke göre atarsanız daha rahat yardım ederiz. Ayrıca bu yapmak istediğiniz için Text sınıfını kullanmanız lazım, neden Entry kullanmak istiyorsunuz?

Bunun Text veya Entry ile alakası yok, ikisinin de içinde yazanlara erişebilirsiniz. Dosyaya yazma için open fonksiyonunu kullanmanız lazım.

Teşekkürler.Text ile Entry alınıp alınmadığını sormuştum sizde cevapladınız. :grinning:

Teşekkürler yardımınız için :grinning: