Python exe yapma

bilemem ((((((((())))

Screenshot_2

Bilemem değil öyle olması lazım. O kadar basit şeyleri soruyorsunuz ki. “A” bu harf A mı diyorsunuz neredeyse.

pyhton dili eğitimi veren bir kanal bulamadım

Yazbel? Bu forumun dokümanları oldukça yeterli.

auto-py-to-exe yi indirdiniz mi ?
Bu arada bu benim hatamda olabilir win7 de çalışıyor mu bilmiyorum.

bir youtube kanalı varmı

indirdim bir daha indireyim

Yani çok zeki biri olduğum söylenemez ama bunları ben kodlamaya başladığımın 1.gününde yaptıydım (Pyinstaller değil patha ekleme kütüphane indirme gibi)

Var mı bilmiyorum ancak bu dokümanı takip ederseniz çok iyi şekilde öğrenirsiniz.

olmuyor((((((((((((((

1. Söyleyeşim olmuyor demenize nasıl bir yardım bekliyorsunuz hata varsa paylaşın sorun varsa belirtin.

Tavsiyem ilk önce Python ve terminal hakkında bazı en temel bilgileri öğrenmeniz olacaktır. Yoksa böyle bir arpa boyu yol alamayacaksınız.

daha deminki paylaştığım fotoğraf ile aynı bir daha deneyeyim dediğim için demekki aynı hata

Tabi daha iki gram bilgi bilmeden debelenmek de sizin seçiminiz.

yardım etmeyebilirdiniz

Nerede aradığınızı sorabilirmiyim yani sokağa inip python dersi veren var mı diye mi bağırdınız başka şekilde bulamamak bir yetenek.

En azından bazı şeyleri bildiğinizi düşünüyordum. Ama gördüğüm kadarıyla daha gram bilginiz olmadan bir şeyler yapmaya çalışıyormuşsunuz. Herhalde chatgpt ye kod yazdırıp bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz?

chatgpt’nin kod yazdırıldığını daha ilk defa senden duyduğumu söyleyebilirim

İndirirken ss atabilirmisiniz ben o kısmı istediydim ama belirtmemişim haklısınız.