Python İle Para Kazanıyormusunuz?

Selam öncelikle burası bir forum olduğu için yüzlerce değerli fikir burada yatıyor. Bu yüzden konu açma isteği uyandı içimde. Ben şuan çok şükür r10.net üzerinde freelancer olarak yazılım yazarak azda olsa para kazanabiliyorum. Fakat internet çok ucu açık bir mecra. Eğer sizinde ah şunu yapabilseydim parayı kırardım dediğiniz fikirler varsa beraber deneyebiliriz. Birbirimize yardımcı oluruz belki birine ekmek kapısı aralarız. Bir hayır duası alırız. Ben kendi fikirlerimden başlayayım 1- Freelancer olarak yazılım yazıp satmak. Yararları: Proje bazlı çalıştığınız için cv açısından dolgun bir cv’niz olabilir. Gelen bir işten çok yüksek gelir elde edebilirsiniz. Çevre edinirsiniz. Zararları: Herzaman iş olmayabiliyor. Ve bu sizi hem psikolojik hemde maddi olarak etkiliyor. Müşteriler sıkıntı çıkartıp sizi delirtebiliyor.

1 Beğeni

En basitinden arama motoru yapın. Reklamlarda “tamamen milli” ibaresini koymayı unutmayın. Basit bir arayüz olsun ve reklam için gerekli alanları bırakın. Güvenliğe başta dikkat etseniz yeter, ondan sonra paraya yeşillik dersiniz.

1 Beğeni

Gayet kazanılabiliyor. Şu an olan işim Python daha geçen hafta bir Twitch yorum botu yazdım 1-2 saatte 500 Lira aldım. Şimdi de Instagram için bot yazıyorum. Bu da tutar ise böyle botlar ile devam etmeyi düşünüyorum.

1 Beğeni

evet gayet güzel bir miktar kazanıyorum

2 Beğeni

Geçmişten ders çıkaralım. Geleceğe yön verelim.

2 Beğeni