İki sarı kart bir kırmızı kart!
İlk sarı kartınız.
Burada insanlar size yardımcı olmaya çalışırken size çözüm önermeye çalışırken yaklaşımınız yanlış.
Kimse sizin istediğiniz kodu burada sipariş üzerine yazmaz.
Ama gayret gösterir söylenenleri anlamaya çalışırsanız size yararı olur.
Size bunun nedenini ve çözümünü anlattım.
Ama dinlemediğinizi görmek üzücü.
Her oluşturulan key’in bir sıkıştırılmış anahtar karşılığı yok bu nedenle hata mesajı üretiyor. Bunu engellemek için kullandığınız bitcoin kütüphanesini bu hatalarla başa çıkabilecek şekilde yeniden yazmak gerekir ki bununla burada uğraşılmaz.
Bunun yerine try except bloğunun arasında işletip hataları yönetmeyi öğrenin demiştim. Örnek kodu da mesaj linkinde var.
Bu ilk sarı kartınız ikinci de ben den de yardım göremezsiniz.
Aslına bakarsanız bu hadi benim işimi çözün ben python bilmem ama bunu istiyorum yapın diyerek hiç yardım bulamazsınız.
Burası bir forum. Karşınızdaki bir nick, kaç yaşında eğitim seviyesi ne farkında bile değilsiniz. Yaşça küçük olmanız ne deniyle ufak tefek hatalarınızı görmezden geliyorum ama bu konuda yaptığınız gibi bazan tadını kaçırıyorsunuz.
Açıkcası aklımda sizin kodunuzu optimize etmek vardı, bir fırtsatım olduğunda ilgilenecektim. Ama bayram nedeniyle ilgilenemedim.
Burada davranış ve söylemlerinize bakınca sizin yardım alma konusunda yaklaşımınız beni rahatsız etti.
Gençliğinize veriyorum ama bu şekilde devam ederseniz. Burada bir çözüm bulamayacağınızı garanti ederim.