Python pencere geçişleri sonrası kapanma. Yardım

from PyQt5 import QtCore, QtGui, QtWidgets
from menuUI import *

    def gotogeri(self):

        self.menu = QtWidgets.QMainWindow()
        self.ui = Ui_menu()
        self.ui.setupUi(self.menu)
        self.menu.show()
        siparis.close()
        

        self.geri.clicked.connect(self.gotogeri)

if __name__ == "__main__":
    import sys
    app = QtWidgets.QApplication(sys.argv)
    siparis = QtWidgets.QMainWindow()
    ui = Ui_siparis()
    ui.setupUi(siparis)
    siparis.show()
    sys.exit(app.exec_())

Merhabalar, bu kod dizesinde nasıl bir yanlışlık yapmış olabilirim. Sorunum şu; Siparis.py ve Menu.py diye 2 farklı qt designer ile tasarımı yapılmış python dosyam var ve ben geri butonuna tıkladığım zaman siparis ekranı gizleniyor ve menu ekranı gösteriyor ama menu ekranındaki geri tuşuna bastığım zaman siparis ekranı ile menu ekranını gösterip kapanıyor. bunu neden yapar ? kodların hepsini atamadım çünkü 2000 küsür satır vardı. sadece sorun veren kısmı alıntı yaptım.

Qt5 ile uğraşmam ama tahminim şu şekil de Menu ekranındaki geri butonu içinde bir fonksiyon yazmalısın. Gotogeride sipariş close durumunda degilmi. Yeni fonksiyonda onu show yapmalısın.

şimdi şöyle bir durum mevcut birisi menülerin oldugu qmainwindow diğeri ise siparislerin kayıt ve listelendiği qmainwindow. menü deyken siperis butonuna tıkladıgım zaman siparis ekranı açılacak siparis ekranında ise geri butonuna tıkladıgımda menuler ekranı açılacak normalde ilk seferde bunu yapıyor ama tekrar siparis ekranına gitmek istediğim zaman tıkladıgımda bu sefer hem siparis hem menu açılıyor program donup kapanıyor. muhtemelen döngüsel bir hata var. Burda ne tür bir çözüm öneriniz olur Yardımlarınızı bekliyorum.

Ben hep tkinter üzerinde programlarımı yazmaya çalışıyorum da sana bir link atayım Multiple Screens in PyQt5: Switch screens without opening a new window - YouTube buradaki mantıkla kodu uyarlamalısın.

bu şekilde programlamamı yapmıştım. .ui olarak tanıtmıştım ama combobox kullandığım için .ui birşekilde halledemedim bu sefer .ui leri .py dönüştürdüm. şimdi py pencelerinde geçiş yapmak istiyorum ama olmuyor dediğim gibi hatalar alıyorum.