Tkinter'da anlık veri değişimi yapmak

2

kredi bölümündeki 487.5 eksildiğinde aynı kalıyor değişmiyor

not bilgileri mysql veritabanından almaktayım

self.yanmenu = Frame(self.pencere4, bg="white", width=300, height=700)

self.database.execute("SELECT * FROM users WHERE user_name='"+self.usernames+"'")
        kullaniciadial = self.database.fetchall()
        for row in kullaniciadial:
            kullaniciad = row['user_name']
            credi_t = row['user_credit']
            label = Label(self.yanmenu, text=f"Hoşgeldin {kullaniciad}", bg="white", fg="black", bd=1,
                       font=("Ubuntu", 12, "bold"))
            label.place(x=10,y=40)

label = Label(self.yanmenu, text=f"Kredi : {credi_t}", bg="white", fg="black", bd=1,
            label.place(x=10, y=80)

self.anasayfa = Button(self.yanmenu, text="Anasayfa", bg="red", fg="white", activebackground="black",
                                            activeforeground="white",
                                            bd=0, font=("Ubuntu", 12, "bold"),
                                            command=lambda:self.anapanelmenugoster())
            self.anasayfa.place(x=10, y=120)

label1 = Label(self.yanmenu, text=f"Sosyal Hesaplar", bg="white", fg="black", bd=1,
            label1.place(x=10, y=160)

self.instagram= Button(self.yanmenu, text="İnstagram", bg="red", fg="white", activebackground="black",
                                   activeforeground="white",
                                   bd=0, font=("Ubuntu", 12, "bold"),
                                   command=lambda:self.anapanelinstagramgoster())
            self.instagram.place(x=10, y=200)

self.yanmenu.place(x=-300, y=0)

kod bu efendim

Umarım yanlış anlamamışımdır. Şimdi istediğiniz şey programı açtığımızda belirlenen değeri gösterirken atıyorum 20 birim azalttığımızı var sayıp programı kapatıp tekrar açınca yine önceki belirlediğiniz değeri mi gösteriyor. Yani 20 birim eksilttiğiniz bir sayıyı göstermiyor mu? Sorun bu ise her azalttıktan sonraki veriyi veri tabanına bunu kaydedip her açıldığında bu veriyi göstermeyi deneyin.

(veri tabanı konuları çok fazla bilmem fakat herhangi bir bilgiyi veri tabanı dışında nasıl kaydedileceğini sorsaydınız bilgim doğrultusunda daha iyi cevap verebilirdim)

1 Beğeni

thread kullanalarak veriyi sürekli bir döngü içerisinde mysql’e sorgu göndrerek devamlı çekmeli ve pencereyi güncellemelisin.

1 Beğeni

thread kullanarak hmmm deniyeceğim yapamazsam eğer sizden yardım istesem mümkün müdür?

Çözüm üretecek kodlar yazmaya artık vakit bulamıyorum. Bir yazılım şirketinde işe girdim. Pek vaktim kalmıyor.