Arkadaşlar merhaba
İnsatgram yorum botu, dm botu gibi şeyler yaptım. Proxy ile de test ettim. Ama hep başarısız oldum. Yorumları farklı farklı attırmayı da denedim. Her türlü spama düşüyor. Bazen yorum gönderilemedi bazen de yorum attığı halde gözükmeme sorunu var. Bu işi biraz araştırdım. Modemle alakalı bir şeyler mi yapılması gerekiyor?
Ekstra olarak telefonu bağlayıp her işlemden sonra uçak modunu açıp kapatsam sizce başarılı olur mu?
Kısacası instagram beni farketmemesi için en sağlam yol nedir sizce?
Mantıklı veya mantıksız herkesin yorumunu bekliyorum. Lütfen çekinmeyin
Teşekkürler
Instagram Comment Limits
You need to keep those under 12-14 an hour, with a 350 – 400-second break between each one
Instagram Message Limit
There is no publicly known limit for DMs, but trusted accounts can expect to send anywhere from 50 to 100 DMs/day.
Her birinin arasında 350 - 400 saniye olacak şekilde, saatte 12 ila 14 yorum yapabilirsin.
DM için genel olarak bilinen bir limit yok ama güvenilir bir hesabın herhangi bir yere günde 50 ila 100 mesaj göndermesi beklenir.
random
modulu ile 350 - 500 arası sayı seçip seçilen saniye aralığında yorum yaptırmalısın programa.
Aynı şekilde 900 - 1000 arası sayı seçip seçilen saniye aralığında DM attırmalısın programa.
Modemi resetlersen ya da kapayıp açarsan sadece ip adresi değişir. Hesabın hala aynı hesap ve yaptığın işlemler hala hesabında kaydolur. Modemle uğraşmak herhangi yarar sağlamaz.
Maalesef hayır.
Yukarda yazdığım instagram limitlerine takılmadığın ve yaptığın programın zaman değerlerini sürekli aynı değerler ile tekrar ettirmediğin sürece sorun yaşamazsın. En sağlam yol budur, bildiğim kadarıyla.