Alışveriş sitesi kurmakla ilgili tavsiyeler

Haklısınız, umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.

amiiiiin inş. ama acayip vicdan azabı çekiyorum. eğer kapanmamış olsaydı ocak ayından bu güne kadar satacağımız maske ile trilyoner olurduk ki piyasada tnaıdıklarımıza arada uğruyorduk aşırı derecede sağlık ürünü sattıklarını söylüyorlar. insanlar şuan ne bulursa saldırıyor. Bu durumdan faydalanan kesim de var ( patlıcan gönderen ) ihtiyacı doğrultusunda sağlığına iyi gelecek ürünleri satanlar da var.

Daha hayatımda 2000 lira’nın üzerinde maaş almadım. Şu anda da işsizim. Battı balık yan gidiyor. :partying_face:

valla aranızda veya siz mobil programlama yapabilyiorsanız tüm masraflar benden olmak koşulu ile bir projem var. Yapabilsem zengin olurum. hala mobil programlama öğrenmeye çalışıyorum ki projemi hayata geçireyim

yaklaşık 5 yıldır eticaret firmadında çalışıyorum.
mağaza için WordPress + woocommerce veya magento (daha detaylıdır ve seo desteği daha yüksektir) düşünebilirsin.
ödeme konusunda Türkiye için iyzico faydalı ve hızlı dönüş yapan firmalardan biridir

3 Beğeni

Öneriniz için çok teşekkür @Ayhan Bey. Şuanlık bilgileri toplayayım, araştırmamı daha sonra detaylıca yapacağım.

1 Beğeni

Beni unutun. Ama belki takım olabileceğiniz birilerini bulursunuz.

1 Beğeni