Anaconda indirme hatası

Selamünaleyküm,
Anaconda indirmeye çalışırken birkaç kez denememe rağmen hep bu hatayı aldım. İ
ndirme dosyalarını temizlememe rağmen hep çıktı bu hata. Lütfen yardım edin

Ekran Görüntüsü (21)

Logları kontrol ettiniz mi? Zira hata mesajında logları kontrol etmenizi istemiş. Oradaki hata mesajına bakarak sorunun ne olduğunu ve bu sorunu çözmek için neyi araştırmanız gerektiğini öğrenirsiniz.

1 Beğeni

Büyük ihtimalle indirme işlemindeki bir eksiklikten dolayı hata alıyorsunuz. Tekrar indirip deneyebilirsiniz yada “C:\Users\Yusuf(MYHZA)TR\anaconda31” klasöründeki log dosyalarını inceleyerek sorunu çözebilirsiniz.

nasıl yani ? . birkaç kere o hatayı aldıktan sonra tekrar silip silip yükledim olmadı

Loglar derken neyi kastediyor işte onu anlamadım. kurcaladım dosyaları bir şey bulamadım

Yükleme dosyasını tekrardan indirip kurmaya mı çalıştınız yoksa indirdiğiniz aynı dosya üzerinden mi kurmayı denediniz? Ayrıca yükledim olmadı diyorsunuz. Hata alıyorsanız yüklemeyi nasıl yaptınız?

Log dosyaları bir sistem yada yazılımın hata,uyarı vb. önemli durumlarını kayıt altına alındığı dosyalardır. Genellikle “.log” uzantısı ile kaydedilirler. Sizin aldığınız hatada “Lütfen logları kontrol edin.” dediği için bu dosyadan aldığınız hata ile alakalı daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Bu hataları da internette aratarak yada ilgili programın internet sitesinden yada forumunda çözüm bulma imkanınız daha fazla olacaktır.

Genelde install.log gibi bir dosya içerisine kaydedilir. Ya program klasöründe ya da spesifik bir yerdedir anaconda dökümantasyonuna bakmak lazım.

2 Beğeni

hmm ben biraz araştırayım

Index of / (anaconda.com)

Yukarıda anacodan’nın önceki sürümleri var.

2023.03-1 yerine, 2023.03-0 veya deha eski sürümlerden birini indirip deneyebilirisiniz.

https://repo.anaconda.com/archive/Anaconda3-2023.03-0-Windows-x86_64.exe

https://repo.anaconda.com/archive/Anaconda3-2022.10-Windows-x86_64.exe

Sürümlerini windows için indirip deneyebilirsiniz.

Diğer işletim sistemleri için de ilk linkten seçebilirsiniz.

Hatanın meydana geldiği kurulum ekranında show details butonuna basıp hangi dosyada takıldığına bakmak ve log dosyasına bakmak ipucu verebilir ama bazan kurulumdan kaynaklı olup yapacak bir şey olmadığından düzelene kadar bir önceki sürümü kullanmak en kolayıdır.

Kolay gelsin.

1 Beğeni

Allah CC senden razı olsun indi sonunda