Shanyu ben seninle uğraşmıyorum. Senin şahsınla bir derdim yok benim. Sana hakaret de etmiyorum. Seninle dalga da geçmiyorum. Başka mesajlarına dokunuyor muyum? Matah birşey yapmışsın gibi bir de savunma kendini.
Ben kendimi savunmazsam kim beni savunacak? Yüzsüz olmak ayıp bir şey mi kardeşim?
Matah bir şey yaptım tabi. Ben elin roketini mi gördüm. Görmemişim ben.
“Şahsın” kısmını silmeseydin keşke, özel hissetmiştim kendimi.
Neyse, tamam, genelim ben.
Daha önce hiç karşılaştın mı bilmiyorum. İskandinav kültüründe ‘ben özel biriyim’ yerine daha eşitlikçi bir toplum oluşmasına yardımcı olan “sen de herkes gibisin” şeklinde özetlenebilecek bir ahlak yasası var. Adı da Jante Yasası. Bu ahlak yasasına yönelik bir takım eleştiriler de var elbette ama üzerine düşünmeye değer…
Yine bana sübliminal gönderme. Yine bir yergi…
Solipsist bir varoluş söz konusu değil tabi doğada, ama enternalist bir şekilde gözlemciye göre farklılaşıyor da olabilir her şey.
Yani belki de herkes herkes gibidir ama, her şey gibi değildir. Kim bilir…
Neyse, sana Büyük Usta’nın şu dizeleriyle cevap veriyorum o zaman:
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim
Kalbimde kalbine yok bile kinim
Bence artık sen de herkes gibisin.
İyi akşamlar arkadaşlar.
beceremiyorsanız oynamayın hocam mesela çok daha kolay bir çözüm. siz beceremiyorsunuz diye neden 9 kişinin oyununun içine ediyorsunuz? “ben beceremedim ya bunu” diyip bırakmak çok zor değil.
doğru düzgün fps oyun oynamışlığım yoktur, tam olarak hangi kısmı eğlencelidir bilmem fakat neredeyse tek olayı aim olan bir oyunda aim hack açmak zaten oyunun tüm zevkini götürür sizin için de bir anlamı kalmaz (kalmaması gerek).
Hocam legit oynuyordu zaten yeni geliştirildiği için başta hatalar vardı. Sonra bayağı belli ederek oynadı ve banlandım ama burada sizin dediğinize cevap olan en kilit nokta kimsenin oyununa zarar verecek seviyede iyi değil. Çok iyi oynayan biri gibi oynuyordu.
Ayrıca kod benim olduğu için kendi takımımdan güzel tepkiler aldım. Bana asıl zevk veren buydu.