Android uygulamalarını windowsta açmak

Aklıma ilk gelen “blue stacks” ama işime yaramadı.
nox player da işime yaramadı.
bazıları oldu ama apple olduğu için apk desteklemiyor ve hiç bir şekilde play store’a girmiyor.

android uygulamalarını mı açmak istiyorsun ios mu hangisi? Başlıkta android yazıyor ama

??

tek isteğim play store’a girebilen bir uygulama olsun.

uygulama , apple telefon uygulaması şeklinde açılıyor.

seninde bahsettiğin gibi nox ve blue stacks bu işler için güzel ama işine yaramamış. işine yaramayan kısmını öğrenebilir miyim? Çünkü ben gayet memnun bir şekilde bu ikisini kullanabiliyorum. Tam olarak hangi ihtiyacını karşılamadı?

blue stacks %99 da kaldı ve çözümü ingilizce olduğu için işime yaramadı
nox player ise açıldığında sadece siyah ekrandan başka bir şey gözükmedi.

şuan izleyemiyorum ama bu problemin için;

şu video’ya bir göz atar mısın?

ikinci olarak bu iki uygulamanın ekran kartı ve ram desteğine ihtiyacı var. Bilgisayarın bunları karşılayabiliyor mu?

Ayrıca yüklenmeleri biraz uzun sürebilir. yüklendikten sonra da açılmaları biraz uzun sürebilir. Duruma göre değişiyor.

bilgisayarımın özelliklerini bilmiyorum tek bildiğim biraz düşük olduğu.

bundan sebep gereksinimleri karşılayamıyor olabilir. Bu ikisi dışında başka program bilmiyorum. Varsa da iyi araştırmak lazım kullanmadan önce.

kaç tane uygulamayı silip yüklediğimi unuttum.

Saatlerce beklemek zorunda olsanız bile,yüklenecektir.Bu emülatörlerin genel sorunu.

acaba “Yazılım atölyesi akademi” , android uygulamasını kullanıyormusunuz yoksa profiliniz mi başkasıyla aynı.

İşini görürmü nilmem ama MEmu emulatör vardı bi ara kullanmıştım.

memu
droid4x
ldplayer

onlarıda denedim ama blue stacks’ı tekrar deneyeceğim.

blue stacks’i yükledim ve açtım ama açılmasını istediğim uygulamada şöyle bir hata aldım:
bu uygulama blue stacks’ın bu sürümünde açılamaz!

o zaman diyecek bir şeyim yok

1 Beğeni