Atom mu visual studio code mu tavsiyeniz

Merhaba arkadaşlar acaba visual studio code mu yoksa atom mu tavsiye edersiniz? Hangisi sizce daha iyi?

bilmiyorum ki sonuçta atomun da kitlesi yüksek mesela Visual studio code’da “auto save” özelliği var. Atomda da var mı?tamam visual studio code 200 megabyte iken atom 400 megabyte ama bilmiyorum.

Ikisini de dene, hangisini begenirsen onu kullan.

1 Beğeni

haklısınız ama size bir şey soracağım?atomda auto save modu var mı

5dk’da bir kaydetmeyi diyorsan, bilmiyorum. Ama dosyayi degistirdiginde ctrl+s yaparak kaydediyorsun (vscode’da da ayni)

İkisini de kullandım. Vs code daha kullanışlı. Daha özelleştirilebilir bir yapısı var.

bana gore vscode ile her hangi bir idenin karsilastirilmasi cok mantiksiz.tabikide vscode.

1 Beğeni

vs code her yeni bir şey yazdığında kaydediyor auto save modundayken

peki özelleştirilebilir derken ne demek istediniz

ben maalesef bu konuda bir şey diyemiyorum çünkü benim bildiğim tek ıde vscode

atomu bir türlü kuramadım ben de boş verdim vscode bana yetiyor hem konuma yorum yapan çoğu kişi vscode daha iyi diyor bu da beni “vscode gerçekten iyi” sonucuna götürüyor

ve de c c++ c# dilleri derlemeli olduğu için bu dillerde doğru düzgün çalışmıyor

Atom’un extension’lari daha genis aslinda.

Varsa vardir. Yoksa da mutlaka bir extension’u vardir.

Yine de kurmadan kararini verme bence.

tamam onu bir deneyeceğim ama Youtube’dan birkaç video izlesem iyi olacak

peki siz atomu indirebileceğim linki bana verir misiniz?

Internete Atom Download yazip bulabilirsin.

teşekkür ederim atomu gezginler sitesinden indiriyorum

indi bile acaba nasıl bir şey

Bildiğim kadarıyla Atom’da consol ekranını taşıyamıyoruz. :thinking: VS code de var bu özellik.

1 Beğeni

nasıl yani? konsol ekranını taşımak ne oluyor??

Ekranın alt tarafına ve sağ tarafına taşımak gibi

he bu arada şuan atom bilgisayarıma kurulu ama acaba nasıl bunu çalıştıracağım?başlatma penceresinde yok

Eklentisini kurarsan tasiyabilirsin.