Bana yol göstermenizi rica ediyorum

İyi Akşamlar. 2 yıla yakındır. Pythonla uğraşıyorum.
Masaüstü yazılım geliştirme düşünüyordum ama sanıram pek telep edilir alan değil. Doğru mu?

O yüzden Webe geçmeyi düşünüyorum.
Mesela web uygulamaları geliştirerek lokaldan webviewle Android de İosda uygulama olarak kullanılmasını sağlayabiliriz değilmi? Yani bu webin alanı geniş.
Webvieve aktarmanın artıları eksileri nelerdir?

1 Beğeni

Bir hobi olarak düşünüyorsanız eğer hayal ettiğiniz her şeyi denemenizi öneririm. Mesleki alanda başarılar veya gelir elde etme gibi bir düşünceniz varsa eğer bu sefer ihtiyaç duyulan sistemleri geliştirmelisiniz.

Ben python ile masaüstü programlar geliştiriyorum ve bu geliştirdiğim programları küçük ve orta küçük ölçekli işletmelere pazarlıyorum. Yaptığım program personel yönetimi, gelir gider takibi, risk raporları gibi finansal programlar oluyor.

Önce hangi programı yapacağınıza karar veriniz ardından seçtiğiniz yolda ihtiyacınız olan her şeyi öğrenin ve hayal ettiğiniz her şeyi olabildiğince geliştirmeye başarılı sonuç almaya uğraşın.

Webvieve hakkında bilgim yok. Ayrıca gerçekten masaüstü program kodlamak istiyor ve ihtiyaçlara cevap vermek istiyor bunların üstüne maddi kazanç elde etmek istiyorsanız c# öğrenmenizi tavsiye ederim. C# bilen birinin Türkiye de iş bulma olanağı yüksektir.

Merhabalar ben su anda 11 yasindayim. bende bu abim kimi kararzisim ben her ikisini de oyrenmeyi dusunuyorum.

1 Beğeni

@Farid_Hamidov09 yeni proglamlama öğrenecekseniz önce Python öğrenmenizi öneririm.

1 Beğeni