Kendi gelirimi şimdiden az da olsa oluşturmak istiyorum.Bunu bot kullanmadan link kısaltarak oluşturmayı planlıyorum.Bir bcvc hesabı oluşturdum ve hesabı Bitcoin’e bağlamak istiyorum.BCVC Panel’e girdim ve Bitcoin’i seçtim.Benden bir “Ödeme İsmi” ve “Wallet ID” istiyor.Bunlar nedir,nasıl yapacağım bilen var mı?
eğer bitcoin hesabınız yoksa (banka hesabı gibi düşün) >> https://www.btcturk.com/ bu ve bunun gibi sitelere girerek oluşturabilirsin. Hesap bilgileri kısmından da istenilen şeyleri alır eklersin
10 dolar kazanmak için 2 ay önce 5.000 tıklanma gerekiyor. ben bu sayıya ulaşmak için bot kullandım. 24 saat boyunca aktif olarak aynı anda çalışan 50 tane bot günde 1.7 - 2 dolar kasıyordu. Bot kullanmayacaksanız ve elinizde bu linkleri tıklayacak büyük topluluklar yoksa veya bu linkleri yayabileceğiniz büyük platformlar yoksa hiç bulaşmayın derim. Çünkü beklenti duyduğunuz gibi sonuçlanmayacaktır.
btc türk yerel bir firma böylelikle devlete sunması gereken veriler oluyor. Bu verilerin gerçeklik niteliği alabilmesi için kullanıcıların çoğu bilgisine ihtiyacı var. Bankalar da T.C nizi almayan hiç bir yer kalmadı artık. Yakında buraya da kayıt olur T.C numarası zorunluluğu getirilecek sosyal medya ve internet düzenlemeleri bittiğinde.
güvenli mi sorusuna yanıt arıyorsanız üyelik sözleşmelerini baştan sona okuyup karar vermeniz gerekiyor. yok ben okumam bu uygulamayı da kullanacağım diyorsanız mecbur mecbur mecbur firma ne isterse vermek zorundasınız. Tıpkı android uygulama yüklerken kullanabilmek için verdiğimiz izinler gibi.
50 botun çalışabilmesi için gerekli sistem özellikleri
ssd > 550mb hızda 15 tane çalışıyor 3000mb hızda 40-55 tane çalışıyor
ram > 8gb bellekte 7 tane çalışıyor 16gb bellekte 40-55 tane çalışıyor
işlemci > intel işlemciyse eğer i7 9.nesile ihtiyacınız var
işletim sistemi > win7 olursa iyi olur win10 sa eğer biraz daha güce ihtiyacınız oluyor
bot kullanımı için uyarı > hesabınız ban yiyebilir!
tvhd soft freelance olarak hizmet veren bir firma. Kendi müşterileriniz ile gelip çalışma imkanınız var. İsim haklarını kullanarak müşterilerinize resmi bir faaliyet sunabilirsiniz. Bir nevi kendin pişir kendin ye. Bir şirket kurmaya yeterli bilginiz, tecrübeniz ve maddi gücünüz yok fakat müşterileriniz var ve bu müşterilere daha güvenilir kurumsal bir kimlikte hizmet vermek istiyorsanız isim ve ticari faaliyet haklarından kullanabilirsiniz.
şirketin adı satemsoftware.com profildeki linkte gördüğünüz gibi. Devletin Savunma Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı için kısa ad olarak SATEM hakları satın alınmış. SATEMSOFTWARE olarak bende olsa dahi uyarı almadan geri çektim. tvhdsoft’a dönüşeceğini belirtmek için index.html sayfası ilkel olarak tasarlandı. Müşterilere de bilgisi verildi