Bilgisayarda sabit iş yaptırılmak istenilen robot yazılım

Herkese Merhaba,

Ben bilgisayar üzerinde her akşam saat 10 da SAP ye girip bazı otomatik numaralı yazdırıp sistemden güncel veri alması için bir robot yazmak istiyorum.

(Bireysel yapmak istediğimde veri çekmek için ekranda bekleme süresi çok oluyor aslında 20-30 click yapıyorum diyebilirim)

Böyle bir robot yazımı için fikirleriniz nedir
Hangi dilde hangi modüller üzerinde araştırma yapmam gerekir ?
Bilgilendirmeler için şimdiden teşekkür ederim.

SAP dediğniz nedir? Mazur görün duymadım hiç. Yada ismini yanlış biliyorum.
Biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olayım.

Business Process Automation Software | Low Code | SAP

Süreç yönetimi, proje yönetimi gibi proses otomasyonları için kullanılan bir yazılımdır.

İsmi SAP. Genelde proses yönetimi ve otomasyonu için kullanılır endüstri mühendisleri, proje yöneticileri, fabrika otomasyonu, lojistik yöneticileri çok sever. Prosesesi, stok kontrolden lojistiğe, üretimin her aşamasınız, gözlemleyebilir, analiz edebilir, darboğazlar oluşmadan tedarikleri tamamlar ve sürecin kesintisiz işlemesini sağlayabilirsiniz.

Bir ana kart üretimi esnasında, elinizde akış esnasında gerekli komponentlerin azalan miktarlarını bildirmek, tedbir almasına sağlamak gibi örnekleyebiliriz. Aslında pek çok örnek verilebilir o ayrı da neyse. Aslında built in raporlama seçenekleri var, sistem yöneticisine başvursa istediğini yapacak raporlama sağlayan modüller yazılabiliyor lakin python ve c# ile istediği için elleşmemiştim bu konuda.

Üzerinden de bir yıl geçmiş. Sorun hala devam ediyorsa çözersiniz biz de zevkle okuruz.