“Assembly dili” yazabilirsiniz, tabii öyle bir aramayla öğrenilecek bir şey değil.
Paylaşım için teşekkürler Şuan mobil hotspot tan bağlı olduğum için herhalde çok başarılı bir sonuç alamıyorum. 200 civarı deneme yaptıktan sonra kopuyor ama çalışıyor sonuçta. İlk fırsatta sağlam internet olan bir noktadan deneyeceğim.
Bu arada, birkaç değişiklik oldu. Test için kendine ait bir adres edindim. Ve giriş denemesi yapılmamış bazı kullanıcı adı kayıtlarını sildim taşırken de.
yeni adres; http://bruteforceattackblocker.com/
ayrıca parola için gerekli karakter seti sayısını da azaldı.
Geçerli karakter seti; “ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789.-_@”
ihtimal sayısı 287496 ya düştü. (bir nevi indrim yaptık müşteri çekelim diye malum ölü sezon)
Şaka bir yana, öneri ve eleştirilerinizle epey bir düzeltme yaptım. Bütün ilgili arkadaşlara teşekkür ederim. bir hususta daha fikrinizi almak isterim. Türk Hacker Team, Ay Yıldız Timgibi bazı gruplarımız var. Bu forumlardan çağrı yapıp denemeye davet etsem arkadaşları nasıl olur dersiniz? Yada belki bazı yabancı hacker gruplarıı… Amaç dışına çıkıp, parolayı çözmeye çalışmak yerine sayfayı, DB’yi yada daha kötüsü Hosting firmasını filan dağıtmaya kalkarlar mı acaba…!?