C# öğrenmek için tavsiyeler

Merhaba dostlar!C# öğrenmeye başlayacağım, önceden python ve biraz c++ biliyorum.Bana tavsiyeleriniz nedir?Dikkat etmem gereken şeyler, öğrenmeyi kolaylaştıracak şeyler veya önerdiğiniz tutorial lar nedir? Şimdiden teşekkür ederim.İyi günler!

Benim deneyimime gore boyle seyleri ogrenirken onceden fazla hazirlik yapmak yerine erkenden aksiyon almak en iyisi.

Kaynaklar bulun, birini okuyarak baslayin. Birinde anlamadiginiz bir sey oldugunda digerlerine goz atin. Internette arastirin, yine bulamazsiniz burada sorun.

Surekli bilmediginizi bildiginiz bir sey aklinizda olsun ki o seyi ogrenmek icin yola koyulmak disinda bir seceneginiz kalmasin.

Iyi sanslar!

4 Beğeni

C#, C++ bilen biri için öğrenmesi kolay bir dil. Masaüstü veya arayüz kullanıp kullanmayacağınıza göre dikkat edecekleriniz farklılık gösterir.

Ben masaüstü programlama üzerinde durum derim. Hem arayüz programlayarak hem dilin oop özeliklerinin ne faydası olduğunu görerek kavramanız kolaylaşır.

Her dilde söylediğim gibi önce IDE nizi kullanmayı iyi öğrenin. IDE dökümantasyonunu okur ve kavrarsanız zaten dili de rahat kavrayabilirsiniz.

3 Beğeni

Bu!

Bu, herhangi karmasik bir sistemi ogrenmek icin o kadar dogru bir yol ki, baska bir yontemin ise yarayabileceginden suphe ediyorum bazen.

Yazi okuyarak ogrendigim ilk programlama dilinden (C 1999) gecen gun ogrendigim konfigurasyon diline (Nix) kadar isime yaramis bir yaklasim.

4 Beğeni

Evet en doğru yol budur. :100: