Datetime modülü boş görünüyor

datetime modülünü import ediyorum ama hiçbir metod çalışmıyor dir ile içindekilere baktığımda sadece şunlar var :

['__builtins__', '__cached__', '__doc__', '__file__', '__loader__', '__name__', '__package__', '__spec__', 'datetime']

yani içinde metodlar yok
yardımcı olabilecek varmı ?

Python datetime'ini import etmiyorsunuz muhtemelen. Yerine datetime.py gibi bir dosyayi import ediyor olabilirsiniz.

1 Beğeni

import datetime ve ya from datetime import * şeklinde çağırıyorum lakin boş gözüküyor hala çözemedim

Kodunuzun tamamini paylasabilir misiniz? Klasordeki butun dosyalari ve kodu nasil calistirdiginizi da.

Bulunduğunuz dizinde datetime.py isminde bir dosya var mı? Çünkü görünüşe göre datetime kütüphanesi yerine bu dosya import ediliyor.

Bu kütüphanenin nereden import edildiğine bakın isterseniz:

import datetime
print(datetime.__file__)

vs code’dan python un yeni versiyonu yükledim şimdi ise şu şekilde gözüküyor
['MAXYEAR', 'MINYEAR', '__all__', '__builtins__', '__cached__', '__doc__', '__file__', '__loader__', '__name__', '__package__', '__spec__', 'date', 'datetime', 'datetime_CAPI', 'sys', 'time', 'timedelta', 'timezone', 'tzinfo']

Sorunu çözmüşsünüz sanırım, görmeniz gereken liste bu.

hayır sorunun çözümü bu değildi aslında yanlış yaptığım nokta klasör ismini datetime.py olarak yazmıştım ve datetime modulü çalışmıyordu klasör ismini değiştirince çalışmaya başladı aslında almamız gerek çıktı şu :
['__add__', '__class__', '__delattr__', '__dir__', '__doc__', '__eq__', '__format__', '__ge__', '__getattribute__', '__getstate__', '__gt__', '__hash__', '__init__', '__init_subclass__', '__le__', '__lt__', '__ne__', '__new__', '__radd__', '__reduce__', '__reduce_ex__', '__repr__', '__rsub__', '__setattr__', '__sizeof__', '__str__', '__sub__', ' __subclasshook__', 'astimezone', 'combine', 'ctime', 'date', 'day', 'dst', 'fold', 'fromisocalendar', 'fromisoformat', 'fromordinal', 'fromtimestamp', 'hour', 'isocalendar', 'isoformat', 'isoweekday', 'max', 'microsecond', 'min', 'minute', 'month', 'now', 'replace', 'resolution', 'second', 'strftime', 'strptime', 'time', 'timestamp', 'timetuple' , 'timetz', 'today', 'toordinal', 'tzinfo', 'tzname', 'utcfromtimestamp', 'utcnow', 'utcoffset', 'utctimetuple', 'weekday', 'year']