Dc Sunucusu Açtık

Eski konuda düzenleme yapamadığım için yeni konu açtım link

Katılmak isteyen herkes katılabilir.

1 Beğeni

en ara sizin sunucuya bu kadar fazla kişi geldi ve bu kişiler nereden geldi

!d bump komutu ile sunucunun puanı artıyor puan çok olursa çok çabuk dolar.

Vaaay, 53 olmuş. 43 ile bıraktığım sunucuyu 1 günde 53 yapmışsınız, 1.000 hedefine 2021’de çok rahat ulaşırız.

Yaa bumplarsak sürekli

hayırdır yapay bir yazbel mi kuracaksınız :smile:

1 Beğeni

Pek öyle değil aslında. Orada tasarımcılar vs. var, teknoloji topluluğu oluşturuyoruz. Burası Python öğrenmeniz ve sorularınızı sormanız için gereken yer. Orada ise her şeyi bulabilirsiniz.

1 Beğeni

tekrar link alabilir miyim rica etsem

Discord falan kalmadı, ne varsa her şey patladı :D

anladım teşekkür ederim : )

bence dc kullanmayalım zaten çok çabuk patlar

Özledim be o günleri…


Forumda haftada en az 1 konu açar, aptallığımı belli eder ancak insanlarla konuşur, temel şeyleri bile bilmiyorken başkalarına elimden geldiğince yardım ederdim.

Bir uçak yapacaktım. Basit bir stirling motor binaların tepesine çıkacak gücü verirdi, başlayamadım.

Pyro, Venoox zamanında en iyi arkadaşlarımdandı. Olaylar oldu ve onlardan ayrıldım.

Unnick ve reo ile önceki olaylarda yaşadıklarımı kenara bırakıp hiç olmayan sosyal hayatıma tekrar başladım. Aramızda kötü şeyler olmadı, güzel ve koooccaaamaaaan bir topluluğumuz vardı, ailem “Dur bu iyi bir şey yapıyor” dedi ve onu da elimden aldılar. Hep yaşadığim şeydi ama beni bu sefer üzen şey orada başkalarının da olmasıydı. Onları da üzmüş oldum.

Zaman azaldı, geçip gitti. Sahuru yapıp ders çalışmaya başlıyor, 5’te yatıyor ve 8’de kalkıp yarım saat egzersiz, günlük rutinler derken 9.10’da başlayıp 14’e kadar devam eden derslere giriyordum. 16.10’da ise akşama kadar süren dershane ve bütün bunları oruç ile yapmak…

Sınavı birçok kişi bıraktı, çalışmıyor. Ben okulun başından beri çalışıyordum. Eminim benim gibi çalışan, nitelikli ama çok az olan bir kısım var. Onlara da şimdiden başarılar…

Oyunu, yazılımı, olmayan sosyal hayatımı, haftada sadece 2 saat boyunca izleyebildiğim filmleri, Barış Özcan’ı, Elon Musk’u ve kripto dünyasını bıraktım.

Kişisel bakıma ayıracak vaktim olmuyor, kafamda kepeğin olmadığı günü hatırlamıyorum. Çok şükür sık ve gür saçlarım var da yaralar belli olmuyor.

Hacettepe Devlet Konservatuvarında piyano çalardım, onu da bıraktım.

Ama bıraktığım en önemli şey “10 yıl sonra sizi bununla ezeceğim” diyen hallerim oldu. Çoğu kişiden bu karakter yapımdan dolayı ayrıldım. Ama biliyorum, gerçek ben bu değilim ancak okuldaki öğretmenle başlayan sorunlarım şu an psikolojik destek gerektiren seviyede. Muhtemelen o lafları ettiğim kişiler bunu okumuyor ama dalganızı geçmeye devam edebilirsiniz, hâlâ düzelemedim :frowning:

Sınav doğum günümden 5 gün sonra olacak. Kaldırılan konular, AKP Çocuğu olan okul öğretmenleri, sistem ve ilkokul döneminde 8 kere sınıf öğretmenimi yılda 2 kez olmak üzere düzenli olarak değiştiren okul olmasaydı, yeteneğimi fark ettiğim alanlarda ilerleyebilirdim. O sınıf öğretmeni 8 kere değişmeseydi, her zaman matematik temelimi inşâ etmemi engellemeselerdi, şimdi 400 üstü puan almayı değil, LGS 2021 TÜRKIYE BIRINCISI olmayı hedeflerdim. Lanet olsun, burada dahi kaybetmişim…

En yakın arkadaşım covid yüzünden iflas eden babasının yüzüne bir moral verebilmek için çalışıyordu, onu da kaybettim… Şu an fikirlerini toplum içinde demokrasi (!) ile yönetilen bir ülkede paylaştığı için ceza çekiyor. Her şeyin lanet bir liseye geçiş sınavı olmadığını, dünyanın sonu olmadığını anlatmaya çalıştı, şu an bacağında yediği hortumlar yüzünden varis benzeri şeyler var. Yürüyemediğinj belirtiyor, umarım sınava girebilecek kadar şansın olur…

Bütün kötülüklerin içinde sadece 2 kişi beni çalışmaya itiyor. Birisi kaldırılan konulardan, anlattığı onca konudan, verdiği onca etütten, hazırladığı onca plandan dolayı gözümüzün önünde defalarca kez gözleri dolan, kendini laik bir Atatürkçü olmaya adayan, torpili olmadığı için 6 yıldır beklediği sıranın hâlâ kendine gelmesini bekleyen güzel insan. Birisi de sert, ama o kadar tatlı. Size kızarken bile gözleri parlıyor. Beyniniz havadaki titreşimleri algılamayı kesiyor, o gözlere odaklıyor kendini. Dersten önce ahlak ve insan sevgisini öğretir, kısa bir anısını anlatır ve derse öyle geçerdi. Aşık olup olmadığımı defalarca kez düşündüm ama yakında yapacağı düğün geliyor aklıma. Sonra sonsuz bir saygı, bir daha bakmayacağım dediğin o gözler beliriyor aklına. Hayran olmaktan başka bir şey kalmıyor elinde. Şimdi ise kimse verdiği emeklerin karşılığını ona veremiyor, tutunacak bir dal bırakmıyor ona. Yine üzülüyorsun…

#KonuşalımKonuşalımHeadshotAtalım serisinin en önemli konuğu ile yayın yaptı diye karakola çağrılan, yaptığı klip ile uyuşturucu kullanımının sonuçlarını gösteren ancak bunu anlayamayan aptal hakimler yüzünden 4 yıl 2 ay hapis yiyen kişiler var.

“Adalet sadece sarayların ismidir.”

“Sadece gazateydi Hürriyet, sen olabildiğince özgür ol”

5 Beğeni

zamanında ortam güzeldi ancak yine patlamış anladığım kadarıyla bir sabah kalktım bir dc ye bakayım dedim ve yok bir anda yok olmuş. önce banlandım sandım işin gerçeği sonradan niye banlanayım ki diyince anladım olayı defalarca kapanan sunucu yine kapanmıştı :frowning:

Başarının üye sayısı ile ölçülmediği, kuralların yazılı olmasına gerek olmayan küçük bir yer düşünüyorum. Her şey iyi bir liseyi kazanmama ve gerçek işlerle uğraşmaya başlamama bağlı. Bilemiyorum, sistem yanlış ve ilerleyemiyorum. Yapacağım şeyler deney tavşanının yapabileceklerinden daha fazla sayılmaz. Tek istediğim verdiğim emeklerin karşılığını alabilmek. 400 puan bile alamayacağım için, muhtemelen bir daha internete dahi giremem. Ben olmazsam siz yaparsınız, hatta bensiz her şey daha iyi. Forum bensiz oldukça sakin. Belki o tayfayı tekrar toplayabilirsiniz?

O kadar da sikma kendini bence Gencay, biraz da sal. Puan vs. senden degerli degil. Surekli yeni seyler dene, onlari hayata gecirmek icin elinden geleni yap. Baslayamadim, olmadi vs. diyip vazgecme. Bir sey yapmak hedefledigin sey oldugunda en kotu basarisizlik bile senin icin bir basari haline gelir. Sorunlar, problemler bu isin tadi tuzu. Onlari cozmek zorundasin, onlardan kacmak seni bir yere goturmez, aksina her seferinde daha mutsuz eder. Onlari kabullen, o senin sorunun, sen ondan sorumlusun. Ancak bu asamadan sonra cozum asamasina gecebilirsin.

Kendini gelistirmeye, bir adim ileri tasimaya devam et, basarisizlikla sonuclanan projelerin utanc verici degil. Aksine ne kadar cabaladigini, denedigini gosteriyor. Ayrica ayaklarin biraz da yere bassin, yuksek, buyuk projeler icin henuz cok gencsin :slight_smile: Ileride elbette hepsini yapacaksin.

Sen varken cok daha guzel, gelebilirsen mutlu olurum :slight_smile:

1 Beğeni

Bir konunda ardı ardına yapılan üç deneme sınavının üçünde de matematiği fullediğini söylemiştin. Bu noktaya gelebilen kimseyi görmedim ben :smiley: Sağlam sıralamalara bile girersin bu şekilde. Neden 400 bile alamayacağını düşünüyorsun ki ?

1 Beğeni

Oha cocugun sinav sonuclarini biliyorlar…

@throwaway1 daha ne istiyosun, bir sey kurarsan boyle insanlarla kurarsin zaten.

Simdi olmadi seneye, seneye olmadi 10 sene sonra. Hayallerini gerceklestirmek icin bir omur var. Omur zaten baska neye yarar ki…

5 Beğeni