Deneyimli kisilerden python konusunda yardim istiyorum

Merhabalar.Ben 16 yasinda python ogrenen biriyim.yaklasik 1ay once basladim ogrenmeye.
Artik OOP ye kadar geldim hic zorlanmadan.yada biraz zorlanarak.Arastirdim,deneyimli kisileri dinledim yine arastirdim durdum.Cogu arkadasim pubg atarken ben python videolari izliyorum:).simdiye kadar kucuk capli seyler yapdim.Ama aklimda daha buyuk proje fikirleri var.Bunlari yapmak icin neler ogrenmeliyim?ne kadar zamanda ogrene bilirim?(yapmak istediklerim genellikle web sitesi)yoksa yeni bir dilemi baslamaliyim?Flask ogrenirsem her turlu web sitesi yapa bilirmiyim?yoksa djangomu ogrenmeliyim?aklimda bunun gibi onlarca soru var.Bu konuda uzman arkadaslardan bana yol gostermelerini istiyorum.Cevaplarsaniz sevinirim:)

@aib Cidden SSS olmazsa olmaz herhalde. :slight_smile:

Çokca soruluyor bu tarz sorular lütfen forumda araştırın.

Flask, Django yanında daha basit kalıyor. Başlangıç için Flask öneririm.

Bence acele etmeyin, önce temel programlama kavramlarını bir oturtun. Mesela gözlemlediğim kadarıyla class kavramına biraz daha eğilmeniz gerekiyor.

1 Beğeni

Haklisiniz.OOPye yeni basladigim icin pek iyi sayilmam.daha dogrusu hic iyi sayilmam.sadece class self ve init yapilarin biliyorum.o yuzden bir kac hafta daha OOPde takilacam gibi gozukuyor.cevabiniz icin tesekkurler.