Django AbstracBaseUser ile MultipleUser oluşturma

Merhaba arkadaşlar.

Benim bir sorunum var ve 1 aydır sorumun cevabını gerek yabancı forumlarda gerekse github steackoverflow gibi sitelerde tam anlamıyla bulamadım. Burada sizinle de paylaşmak istedim. Ben django ile web geliştirmeye başladım ve benim projemde kendi Custom User modelimi oluşturmam lazım. İlk sormam gereken bunu AbstracBaseUser ile mi yapmalıyım yoksa AbstracUser ile mi?

Benim tam olarak yapmak istediğim ve denediğim şey AbstracBaseUser ile kendi CustomUser modelimi oluşturmak ve bu modelden de başka user modelleri türetmek yani Multiple Userlar oluşturmak. Mesela bir eticaret düşünün burada 2 tane user modeli olmalı birincisi müşterileri diğeri satıcılar ve ikisinin de fieldları farklı.

Ben kendi projemde Hasta ve Doktor olarak iki tane multiple user oluşturmak istiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar varsa yazabilir bilgilendirebilir. Burada tartışabiliriz. Kodları da paylaşırım ileriki kısımlarda.

Son olarak sormak istediğim discord gibi bir uygulamada yazbel forumunun grubu var mı yoksa sadece burası mı kullanılıyor?