Django ile yaptığım ilk projem

Değerli arkadaşlar, django ile yaptığım il projemi yayınladım. Sitenin detaylarını çalışmalarım bölümünden inceleyebilirsiniz. Oldukça dinamikleştirmeye gayret ettim. Yorum, tavsiye ve fikirlerinizi iletmeniz beni ziyadesiyle memnun edecektir.

https://alikasimoglu.com

8 Beğeni

çok güzel bir web sitesi olmuş elinize sağlık hocam bende sizin gibi django framework ile çalışmalar yapıyorum fakat yayınlama aşamasında sıkıntı çekiyorum bir türlü yayınlayamadım

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Takıldığınız yer tam olarak nedir?

1 Beğeni

Sağolun hocam sorunu çözdüm galiba hostingler python django için bir destek vermiyormuş vds sunucusu kiralamam gerektiğini söylediler böylece istediğim paketleri servere yükleyip kurulum yapabilecekmişim 1 aylık ucuz bir vds kiralayan hosting buldum orada deneyeceğim eğer başka bir tavsiyeniz varsa söylerseniz çok sevinirim.

Merhabalar elinize sağlık

  • İletişim kısmında >>Skype kullanıcı adımdam yazım hatası var
  • Onun dışında iletişim kısmına Form ekleyebilirseniz sizin için daha iyi olabilir sonuçta insanlar kolay iletişimi tercih ediyor.
  • Tasarımı beğendim sade güzel.
  • Blog kısmına basıldığında aşağıya atması hoş olmamış onu direk postların render olduğu bir sayfada açması iyi olur.
  • Aklıma bunlar geldi ilk bakışta 404 sayfası da güzel TIKLAYIN linkini beyaz ile belirginleştirirseniz.
1 Beğeni

Dikkatli incelemeniz ve güzel değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Akşama düzenlerim. İletişim formu özellikle istemedim.

1 Beğeni

Django kütüphanesine giriş yapmadım daha lakin şunu söyleyebilirim siten beni django için daha da heveslendirdi. :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Umarım faydalı olurum.

Eh, galiba buranın başlığı da değişmeli :sweat_smile:

:slight_smile: değişti. Teşekkür ederim. Bazen çok dikkatsiz olabiliyorum.

Benim de bazı incelemelerim var :

  1. Fotoğrafınızın altındaki paragraf Merhaba_ şeklinde başlıyor. Galiba orada da yazım hatası olmuş. Aynı şey Deneyimlerim_ kısmında da var.

image

Bu fotoğraftaki “şuanda” yanlış yazılmış. Doğrusu şu anda olacak.

Sitede yine de tek tek yazamayacağım bazı yazım hataları var.

  1. Kullanıcılar back ve front - end nedir bilmiyor olabilir. Bu kelimeleri ne olduğu hakkında bilgi veren bir web sitesine yönlendirmek için kullanabilirsiniz. Örnek :

back-end front-end

  1. En altta, bildiklerinizi gösteren şeyler (PyQt, Flask…) nedir ne değildir diye bilgi vermek amacıyla 2. örnekteki gibi link ile ne oldukları hakkında bilgi verilebilir.
1 Beğeni

Tüm dil bilgisi hataları düzeltildi. “Merhaba_” şeklinde özellikle yazdım. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Tebrikler. @alikasimoglu
Ben de öğrenme aşamasındayım, projeniz ne kadar sürdü acaba?

Eline emeğine sağlık. Benim de yapmayı düşündüğüm bir çalışma vardı. Blog yazılarınız için farklı bir class ile form oluşturup abonelik yolu ile blog yazılarınızın tümüne ulaşılmasını sağlayabilirsiniz. :slight_smile: Sadece bir fikir.İyi çalışmalar

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Sıfırdan bu haline kadar aşağı yukarı 2 haftada bitirdim.

Teşekkür ederim. Mobil uygulamaya otomatik bildirim özelliği ekleyeceğim. Ancak email aboneliği seçeneğini de değerlendiririm. Tavsiye için teşekkür ederim.

1 Beğeni

çok güzel bir websitesi olmuş elinize sağlık lâkin Oturum aç | Django site yöneticisi yazınca direk admin panel girişine yönlendiriyor , urls.py’dan admin ismini farklı isim yapip güncellerseniz sorun ortadan kalkacaktır , bir çok kötü niyetli insan farklı yöntemlerle panele ulaşmaya çalışabilirler tekrardan tebrik ederim güzel bir website olmuş

1 Beğeni