Eğitim Kurs Akademi

Son zamanlarda instagram’da Üçüncü binyıl akademi ile ilgili karşıma sıkça çıkan eğitim kurumu baya araştırdım kaliteli duruyor eğitim alan kişilerden fikir almak adına bu formu açtım

bir çok eğitim verildiğini gördüm sitelerinde giden ve eğitim alan kişiler deneyimlerini ve tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Eğer hiçbir şey* bilmiyorsan düşünebilirsin muhtemelen piyasadaki en iyi eğitim kurumudur; ama piyasadaki eğitim kurumlarının hepsi çok kötü. Udemy de daha kaliteli eğitimler var.
Eğer istanbul yenibosna taraflarına yakınsan İsmek eğitimlerine de bakabilirsin.

Yüz yüze eğitimler genelde algoritma nedir ile başlar; öğrenciler genelde matematik bilmez.

1 Beğeni

Benim de çok karşıma çıktı nedense bu akademi, reklam kokusu aldım. Ama olsun, reklam da olsa forumda bir hareketlilik görmek iyi. Hem ben de olsam reklamını yapardım heralde. =) Sadece bir yerden bir eğitim alırken (ücretli ya da ücretsiz) öncesinde biraz araştırma yaptığınıza emin olun…

1 Beğeni

Teşekkür ederim udemy de bir çok eğitimim var fakat belli süre sonra sıkılıyorsun o yüzden yüz yüze daha iyi oluyor gibi geliyor bana ekstra sosyalleşip çevrede ediniyorsun

Çok teşekkür ederim evet öyle yapmaya çalışıyorum ondan konu açıyorum deneyimi olan kişilerden bilgi edinmek adına

Reklamı varsa reklam maliyeti kullanıcılarından çıkacak demektir.

Araştırma kriterleriniz nedir? Kaliteli durduğunu düşündüren nedir?

Maalesef eğitim aldığım bir kurum değil. Saçma olurdu zaten, akademik eğitimini aldığım bir şeyin neden kursunu alayım? Yada akademik eğitim alma şansınız varken neden kursuna gidesiniz?

Herhangi bir lisans eğitiminiz varsa, ikinci üniversite programlarından birine şartsız kayıt olabilme şansınız da var.

Diğer taraftan siz sorunca sitesine baktım, Mecidiyeköy civarında bir eğitim kurumu.

Konum önemliyse;

İletişim | CSD - C ve Sistem programcıları Derneği

Hem daha ekonomik olur, hemde ciddi sistem programlama deneyimli bir dernek.

İlk sorunuz ile ikinci yazınızdaki fikriniz farklı.

Sosyalleşecekseniz, kalite kriteriniz sosyalleşmek ise,

Kursların kalite kriterlerini, sosyallik açısından değerlendirmek farklı bir konu.

Kursun kalitesi görecedir. Şahsen kurs arasam, eğitim kalitesinden sosyalleşme de anlamazdım. Tali bir faktör olabilirdi.

Ha ısrarla kursa giden biri lazımsa, Yukarıdaki katılımcıyla konuşun. Sonuçta bu katılımcı porfiliyle sosyalleşirsiniz.

Teşekkür ederim ilettiğiniz için farklı değil kurs kaliteli bir yer mi merak ettim bir çok kez karşıma çıktı kurs eğitim bunlarla ilgilendiğim için sanırım instagram algoritması önermiş olabilir bundan dolayı böyle bir soru sordum ve araştırma yapmak istedim

Eğer çevre edinmekten kastınız: (umudunuz) “bana iş bulurlar ise”
öyle bir şey olmaz. öyle bir vaatleri de yok.

bir zamanlar bunu yapan işkur destekli kurumlar vardı. halen varsa onlara bakabilirsiniz. vissen (bahşeşehir üniversiteai), ayvansaray üniversitesi, fenerbahçe üniversitesi sürekli eğitim merkezi …

lisans diploması şartı ve yaş sınırı oluyor. yılda iki kez falan öğrenci alıyorlardı.