Elimde bir form var ve sürekli aynı formu tekrarlama yapmak istiyorum.nasıl yapabilirim

import kayseri2 isimli bir formum var ve bu formu sürekli tekrara sokup sonsuz yapmak istiyorum nasıl yapabilirim.

Sorularınızda kodlarınızın tamamı olmasa da temel işleyişi belirtmeniz doğru ve kesin cevap almanız için iyi olacaktır.

Thread Safe bir yapı kullanacaksanız Python threading.timer() işinizi görebilir.

import threading

Eğer sadece çağıracam diyorsanız while döngüsü ve time işinizi görebilir.

import time
while True:
    #Formu çağırma işlemi
    time.sleep() #fonksiyon içinde ne kadar aralıklarla tekrar ettireceğini ayarlayabilirsin. 

Paylaşımınızı düzenleyerek daha ayrıntılı sorabilirseniz sevinirim.

Hocam zamanlı değilde sürekli tekrar yapmasını istiyorum.yani formu başlatıp bitirdi tekrar başa sarsın istiyorum.

Bunun için sadece bir döngü kurmanız yeterli.
https://python-istihza.yazbel.com/donguler.html

Ben buradan bie şey anlamadım kusura bakmayın hemen hemen tüm hepsini denedim muhtemelen hata yaptım destek talebinde bulundum

Pekala, siz formunuzun devamlı olarak terminalde görüntülenmesini istiyorsunuz doğru mudur ?

Bunun için while adındaki döngüden yararlanabilirsiniz.

while True:
  form() # Burada formunuzun fonksiyon olduğunu varsayarak bu şekilde çağırma işlemini yapıyorum.

Bu anlaşılır oldu mu ?

Eğer yine anlamadıysanız tedirgin olmanıza vs. gerek yok. Henüz beginner olduğunuzun farkındayım.
Şuanda Python’da nereye kadar öğrendiğinizi bilmiyorum ancak döngülere kadar gelemediğiniz anlaşılıyor. https://python-istihza.yazbel.com/donguler.html Buradan bir şey anlayamamışsanız herhangi başka bir kaynak aracılığıyla döngüleri araştırabilirsiniz.

Bu bir form degil, Python kodu.

kayseri2 isimli bir modulu import eden/etmeye calisan Python kodu.

Yukarida soylendigi gibi while (burada while True:) loop’u ile. Formdan kast ettiginin ne oldugu bilmedigimiz icin daha fazlasini soyleyemiyoruz.

Formun ne formu oldugunu bilmeden bize hic bir sey ifade etmiyor. Form hakkinda bildigimiz tek sey kayseri2 moduluyle bir alakasi oldugu, o da soyledigin dogru ise.

Python’a yeni baslayan insanlara donguleri anlatmak amaciyla yazilmis bu yazidan bir sey anlamadiysan Python kodu yazmayi birakmali, ve sana bir seyler anlatabilen bir Python ogretisi bulmalisin. Linklenen ogretinin basindan baslamayi da deneyebilirsin.

Biz bir firmanin mustesi destek hatti degiliz, senin gibi bir seyler yapmaya calisan insanlariz. Ekranini gormuyoruz, hangi urunumuzu satin aldigini bilmiyoruz. Yardim taleplerinin karsilanmaya baslayabilmesi icin problemlerini anlatabilmeyi ogrenmeye ihtiyacin var.

Sorun yasadigin kodu paylasarak baslayabilirsin. O zaman sen soylemeyi unutsan bile en azindan Python kodundan, ne bileyim Selenium kutuphanesinden bahsettigini gorebiliriz.

Bu arada “internetten gelen cevabi nasil decode edecegim” sorusuna “requests kutuphanesi ile yaptigin Request’e gelen Response’un icerigini JSON olarak mi decode etmek istiyorsun? O zaman Response.json kullanabilirsin” seklinde gelen muneccim boku yemis cevaplara cok alisma, teknik forumlarda takilmaya sadece yeni baslamis insanlar bu sabri gosterebiliyor.

3 Beğeni

Hocam kendi formumun içerisindeki bilgileri kullanıyorum herhangi bir veritabanı json vb yok tabiki de hata yapmış olabilirim çok özür dilerim.iş yoğunluğu işi yetiştirme stresi ve mahcup olmamak için o stresle hata yapmış olabilirim.

Hata yapman kimsenin umrunda degil, ozur dilemene de gerek yok.

Problemlerini anlatabilmeyi ogrenmen lazim. Buraya buna yardim edecek 1-2 sey yazacaktim fakat aceleye gelip okunmayacagini dusundugum icin vazgectim. Kolay gelsin.

Sorunu kendim çözdüm teşekkür ederim.herkese

“”"İmport time
İmport threading
İmport urllib
İmport urllib3

from kayseri2 import islemyap
c=0

While true:
While c < 5000:
İmport kayseri2
Print(islemyap())
“”"

Burada bitirmiş olduğum bir form vardı onu sürekli tekrarlamak istiyordum.ve bu tekrarlama için while döngüsünü kullandım. İsterseniz for döngüsünde de kullanabiliyorsunuz.ama benim için ideali bu oldu.

1 Beğeni