Exe dosyası ile başka sayfaları da açma

Merhaba benim elimde 4 tane .py uzantılı dosya var. Hepsi ayrı bir sayfayı simgeliyor. Bir tanesi anasayfa. Ben bu anasayfayı exe haline dönüştürüyorum fakat bu sefer diğer dosyalar çalışmıyor. Normal halinde menüden seçtiğime gidebiliyordum ama exe ye dönüştürünce olmuyor. Acaba bütün dosyaları mı exeye dönüştürmeliyim? Bir tanesini dönüştürmüştüm ama yinede açılmadı.

Biri ana sayfa olmak üzere 4 ayrı .py uzantılı sayfanız mı var? Bunlar Flask vs. ile arkaucu geliştirilmiş web sayfaları mı, ne sayfası? Eğer öyleyse .exe’ye çevirmenize zaten gerek yok.

biri anasayfa anasayfa açılmadan diğerleri açılamıyor. tkinter ile geliştirdim. exeye çevirmeden açtığımda menüden hangi sayfayı seçersem seçeyim açılıyor ama exe olunca açılmıyor. biri anasayfa 3 tane daha py uzantılı dosyam var. bunlara ulaşmak için anasayfayı açmanız gerekiyor.

Maalesef kodları görmeden bir şey diyemeyeceğim.

1 Beğeni

import ettigin py dosyalari var sanirim anladigim kadariyla mesela part1.py part2.py gibi bunlari bi main.py dosyasinda soyle import etmissin

#main.py
import part1
import part2

#...

eger boyleyse import etmek yerine direk kodlari tek dosyada topla sonra exeye cevir buyuk ihtimal main.py dosyasini exeye cevirdigin icin diger dosyalari ariyor ama bulamiyor

1 Beğeni

Evet dediğiniz gibi yaptım. hepsini bir yerde toplamaya çalışayım ama çok fazla satır var deneyip sonucu bildireceğim.

Hocam olmuyor yapamadım. İlk başta 2500 koda çıktı olmadı 4500 satıra çıktı ama yok. Acaba menüye bu exe dosyalarını bağlasam biri basınca buna tıklamış etkisi yaratsa olur mu ki?