Forumda kullanıcı adı değiştirme ve hesabı kapatma

Merhaba, kullanıcı adımı değiştirmek istediğimde forumda böyle bir özelliğin olmadığını farkettim. Acaba değiştirebilmemin bir yolu var da ben mi göremedim? Eğer yoksa bunun nedeni nedir acaba?
Ayrıca hesabı kalıcı veya geçici olarak kapatma seçeneğinin de bulunmadığnı farkettim. Bunların nedeni forumdaki eksiklikler midir yoksa kullanıcının özgürlüğünü kısıtlamak için yapılan kasıtlı nedenler midir?
Ps. Hesabımı kapatmak gibi bir düşüncem yok sadece nedenini merak ediyorum.

1 Beğeni

Merhaba.

Hesap tercihlerinden değiştirebilirsiniz.

Hesabı geçici olarak kapatmak ne anlama geliyor?

Moderatörler, kullanıcıları anonimleştirme yetkisine sahip. Gönderileriniz ve açtığınız konular silinmiyor ancak isminiz gözükmüyor ve hesabınıza giriş yapılamıyor. Böyle bir isteği olan varsa bana veya @dildeolupbiten’e mesaj atabilir.

Daha detaylı bilgi verir misiniz? Çünkü beceremedim.

Belirli süre maillerden uzak kalmak veya aktif olmadığını bildirmek gibi durumlarda kullanılacak seçenek.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Profil → Tercihler → Kullanıcı Adı

Bildirimleri tamamen kapatmanız mümkün.

Evet biliyorum sadece böyle bir seçenek mevcut mu onu merak etmiştim.

Hocam kusura bakmayın pek aşina değilim bu yüzden yapamadım. Dediğiniz kısımda sadece kullanıcı adı bilgimi görüyorum. Değiştirmek için bir seçenek göremiyorum. Form yapısı içerisinde kullanıcı adını sadece bilgi olarak gösteriyor.

Şöyle bir bölüm olması lazım:

image

blabla

Sadece siz değiştirebiliyorsunuz @EkremDincel , moderatör vs. olduğunuz için.

1 Beğeni

Böyle bir durum olabileceğini tahmin ettiğim için başka discourse forumlarında ismimi değiştirebiliyor muyum diye bakmıştım aslında ama anlaşılan bizim forumun ayarlarında bu özellik kapalı. İsmini değiştirmek isteyen şimdilik bana mesaj atabilir. Ben vaktim olduğunda İsmail Bey ile iletişime geçerek bazı forum ayarlarını değiştirmeyi ve foruma birkaç eklenti eklemeyi planlıyordum zaten, bunu da düzeltiriz.

4 Beğeni