Gittim ve Döndüm. Bir Yazılımcı Öyküsü

gittim ve döndüm. Bir yazılımcı öyküsü.

Herkese, yeni ve eski tüm üyelere, gönül dostlarına, küçüklere, büyüklere, her dilden programcıya saygılar, sevgiler ve hürmetlerimi sunarak aranıza tekrardan katılmanın verdiği hazzı yaşayarak geri döndüm.

Askerlik güzeldi de bir türlü bitmedi. Sizlere bu haykırışı bizzat evimden yapmanın mutluluğunu yansıtabilmeyi çok isterim.

Yeni maceralar hepimizi bekliyor.

12 Beğeni

Hoşgeldin, nasıldı askerlik :slight_smile:

Çok hoş bir yer değil ama mutlaka gitmek gerekiyor. Evet elbette insanın hayatından çok uzun bir süreyi bir hiç için aldığını düşündürüyor fakat etkilerini ömür boyu göreceğimden şimdiden eminim. Benim açımdan güzel bir askerlik oldu. Tek dert insanın canı çok sıkılıyor be

1 Beğeni

Askerlik 6 aya kadar düştü. Bu süre bana aslında pekte uzun gelmiyor.
Ancak askerin yattığını düşünürsek, bu durum devlete bir yükten başka bişey değil bence.

Askerlik bir konuda şart; Şu ki askerlik insana vatani duyguyu verir. Sıradan veya beyaz yakalı insanlar orada askeri üniformayı giymek zorundadırlar, bu durum müthiş bir histir. Üniformayı herkes giyemez veya hakkıyla giyemez. Diğer koşuldan bakınca ad sorumluluk sahibi yapar, disiplin katar, gevşekliği atar, olgunlaştırır. Bu yönleri de vardır. Ama yine yineleyeyim 6 ay uzun değil standart her insan silah tutmayı öğrenmeli ki bence bu bile yetersiz canlı vurmayı da öğrenmeli. Hainleri çıkaracaksın askerler eğitim yapsın üzerinde :smiley:

hoj geldin müdür, sen geldin, ben gidiyom.

1 Beğeni

Hoşgeldin, vatani askerliğin bitti şimdi sıra yazılım askerliğinde. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Gece nöbetine devam edecek yani :smiley: