Gönüllü Test Kullanıcıları Arıyorum (Mobil)

Herkese merhaba. Ben bireysel bir developer’ım. Kendi kendime çıktığım bu üretim yolculuğunda maalesef kendi çevremden herhangi bir destek alamıyorum. Dolayısıyla sizlere başvurmaya karar verdim. Google Play’de yayınlanmak üzere bir mini oyun geliştirdim. Yayına neredeyse hazır fakat kapalı test için en az 12 kullanıcı tarafından 14 gün boyunca test edilmesi gerekiyor. Ben bu foruma bir kaç sene önce Matematik bölümümün henüz ilk yıllarında programlama derslerinde sizlerden destek alabilmek amacıyla kayıt olmuştum. Şimdi ise öğrendiğim her şeyi ürüne dönüştürürken yine sizlerden destek almak istiyorum.

Eğer uygulama testine destek vermek isterseniz bana mail adreslerinizi göndermeniz yeterli olacaktır. Ve tabi ki sizlerin fikirleri benim için önceliktir.

Şimdiden katılmak isteyen istemeyen herkese teşekkür ediyorum.

2 Beğeni

Virüs olup olmadığını nerden bilcez?
eğerki oyunu web icin compile etme şansınız varsa test edebilirim.

Uygulama Google Play tarafından incelendi. Herhangi bir problem (buna virüs dahil herhangi bir dolandırıcılık, güncel olmayan güvenlik politikları ve daha bir çok prosedür dahil) görüldüğü taktirde dahili teste bile sokmama izin vermiyor. Siz bana mail adresinizi verdiğiniz taktirde mail adresinizi Google Play Console içerisinde oluşturulan test kullanıcıları listesine ekleyeceğim. Böylece https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rubontech.perfectloop.game bu linkten uygulamayı indirip test edebileceksiniz. Uygulamayı telefon ve tablet için test ettim. Henüz web, chromebook veya masaüstü için bir yayın düşünmüyorum.

Tamamdır anlayışınız icin teşekkürler

geç olsa da mesajını yeni gördüm. Eğer hâlâ uygulamanın test süreci devam ediyorsa ve ihtiyacın varsa ben de yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Mail adresimi özel mesajla gönderebilirim.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Uygulamanın test süreçleri tamamen tamamlandı hatta uygulama Google Play Store’da yayınlandı. İndirip denerseniz her zaman mutlaka geri dönüşleriniz duymak isterim. Aynı linkten indirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rubontech.perfectloop.game

1 Beğeni

Merhaba ben de mobile mini oyun geliştirmek istiyorum. Bana ulaşabilme şansınız var mı? Deneyimlerinizden yararlanmayı çok isterim.

hangi dil ile düşünüyorsun ya da motorla, aklındaki plan nedir.