Herhangi bir linkteki videoyu indirebilmek

Ya bu konu hakkında çok bilgim yok, ama online aldığım dersin videosunu indirmek istiyorum.
Sanırım sunucu okula ait. Ama dersin videosunu kaydetmek için canlı ekran kaydı yapmak zorunda kalmadan, videoyu indirmek istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim, yardımcı olana minnet duyarım.

Başlığı böyle açmamın sebebi, sadece link var elimde. Hiçbir şey yok.

İnternetteki indirme yöntemlerini kullandım ama bir işe yaramadı. Video indi ama görüntü yoktu. Bu yüzden konuyu açtım.

Video mu,canlı yayın videosu mu?

Ya şöyle, kaydedilmiş canlı yayın videosu. Canlı yayın, ama sonradan kayıt olup sisteme kaydı düşüyor. Ben o kayıtları indirmek istiyorum.

Biri buna çözüm bulsa büyük minnet duyacağım yahu.

Siteden siteye değişir diye düşünüyorum. Hangi site o? Şu aramaya da bir bakın.

1 Beğeni

linki mesaj olarak attım sana.

Aramaya da baktınız mı üstteki?

Link konusunda bir bilgim yok.

hiçbir elle tutulur bir şey bulamadım ya bu konuda

İnternette ingilizce olarak araştırın

çok yardımcı oldun sağol :smiley:

Internet Dowland Manager kullanabilirsin. full sürüm crack’li halini araştır. İnternetteki her şeyi indirebiliyorsun

Hocam idm hiçbir işe yaramadı ya.

video’yu oynatan site aynı anda 2 video işlemini engelleyen bir script kullanıyor olabilir bu yüzden idm indiremiyordur. alternatif bir yöntem önereyim sana. Ekran video kaydı alabilirsin.

Bu nasıl işe yarayacak ki?

Beyler eğer bu videonun bir yerde kaydı varsa ve indirmeniz mümkün değilse. Videonun ekran kaydını bir program aracılığı ile alabilir daha sonra tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

Biraz ilkel olur. Ama olur. SS at dendiğinde kamerasıyla çekenler gibi. (Bunu çok yapıyorlar :smile: )

Ya camtasia var da zaten onla uğraşmamak için konuyu açtım. Büyük ihtimal dediğin doğru. Zira sayfa kaynağında network’ten indirmeye kalktığımda sadece ses iniyor, videoda görüntü yok.