İnstagram id:pass çoklu hesap girişi

Merhaba arkadaşlar. Elimde hesaplar.txt diye bir dosya var. Bu dosyada da her satırda kullanıcıadı:sifre şeklinde hesaplarım var. Ben for döngüsü ile sırasıyla instagrama hesapları girdirmek istiyorum. Bunun kodunu yazamadım bilen var mı ? arada iki nokta olması da şart değil. Boşlukta olur. Ama istediğim kullanıcı adları ve şifreler tek bir txt dosyasında olsun ve o şekilde instagrama hesaplar girebilsin

Kodun ne kadarını yazamadınız?

Bu kısmı anlamadım. Elinizde hesap ID ve şifrelerinin bulunduğu bir .txt var sonuç olarak değil mi? Bu bilgileri kullanarak Instagram’a login olma işini otomatize etmeye çalışıyorsunuz sanırım. Bu noktada tekrar kodun ne kadarını yazıp, neresinde takıldığınızı sormak durumundayım.

yazdığım tamamen yanlış sanırım hocam. yinede bir atayım bakın.

userler.txt dosyasının içinde hesaplar
id:pass

şeklinde satır satır. arası iki nokta olmasına gerek yok virgül de olur boşluk ta olur. tek bir dosyadan kullanıcı ad ve şifreleri sırasıyla çekip instagrama sırasıyla giriş yapsın istiyorum. girişten sonraki işleri ben yazıcam

kullaniciadi= browser.find_element_by_xpath("//input[@name=‘username’]")
sifre = browser.find_element_by_xpath ("//input[@name=‘password’]")

user = open(“userler.txt”, “r”)
user = open(“userler.txt”)

for id:pas in user:
kullaniciadi.send_keys(id)
sifre.send_keys(pas)
sifre.send_keys(Keys.ENTER)

Python’da bu şekilde bir kullanım yok yalnız. Önce Python’a neyin id neyin password olduğunu tanıtmanız ve bunları saklamamız lazım:

user_list = open("user.txt").readlines()

user_datas = dict()

for line in user_list:
    line = line.replace('\n', '')
    username = line.split(':')[0]
    password = line.split(':')[1]

user_datas[username] = [password]

Bundan sonra, önceden tanımlamış olduğunuz Selenium değişkenlerini kullanarak, sözlüğün içinde oluşturacağınız bir for döngüsü ile isteğinizi yerine getirmeniz daha rahat olacaktır:

kullaniciadi= browser.find_element_by_xpath("//input[@name=‘username’]")
sifre = browser.find_element_by_xpath ("//input[@name=‘password’]")

for user_name, pass_word in user_datas.items():
    kullaniciadi.send_keys(user_name)
    sifre.send_keys(pass_word)
    sifre.send_keys(Keys.ENTER)

Not: Bu scripti

ali:124
veli:241
ibrahim:352

dosyası üzerinde test ettim.

2 Beğeni

çok teşekkürler hocam bunu koda dökemiyordum sayenizde öğrenmiş oldum

2 Beğeni