Ulan o kadar konu gördüm şu güzelim formda, biriniz de dememiş ki alın arkadaşlar bunlar cheatsheetler.
Yeni başlayanlar için elinde kaynak olsun diye, şuraya biraz cheatsheet dökeyim dedim.
fırsat buldukça devamını getirmeye çalışacağım.
Ulan o kadar konu gördüm şu güzelim formda, biriniz de dememiş ki alın arkadaşlar bunlar cheatsheetler.
Yeni başlayanlar için elinde kaynak olsun diye, şuraya biraz cheatsheet dökeyim dedim.
fırsat buldukça devamını getirmeye çalışacağım.
Al sana TÜRKÇE.Anlatmak istediğimiz buydu işte.Dökümanlar TÜRKÇE olmalı.Beginners için diyor bir de
Bu arada,
Şu linke bakmanızı öneririm.Okumadan foruma bir şeyler yazmak iyi bir şey değil.
yav arkadaş tamam ya allah belamı versin tamam.
Bu kitabı bitirdim ya. Şuan kendimce eklemeler yapıyorum. Belki faydası olabilecek biraz donanım biraz da yazılım açısından daha açıklayıcı olabildiğini düşündüğüm şeyler. Bittiğinde burada konu olarak açacağım. Hatta Görüntü İşleme kısmını genişletmeyi düşnüyorum bu kitabın bu halini. Ama tabi spyder üzerinden anlatmayı düşünüyorum. Bittiğinde burada paylaşacağım.
Ama tekrar söylüyorum. O tartışmada ben haklıydım. Yine de herkesin gönlü olsun
Anlamadık ki ne demek istediğinizi, kimin haklı olduğuna karar verelim?
bence biraz sözleri yanlış kullanıyordunuz
kodlamayı flowchart-scratch benzeri ve türkçe desteği var- ile de yaparsın
yani argumanlarınızdan savunduğunuz şeyler zıt şeyler değil ki haklı veya haksız olsun
Yahu tamam siz de amma azimli çıktınız
okudunuz mu bilmem ama sadece haklı veya haksızın olmadığını iki tarafında düşündüğü şeklin farklı olduğunu söylüyorum tartışmayla alakam yok.
Benim de yoktu. Tartışmada arkadaşın fikri üzerine yapılan yorumlarda sanki genel olarak türkçe ile hiçbir şey yapılmayacağı gibi bir algı hissedince içimdeki muhafazakar-milliyetçi-gericiyi durdurmadım. Suç bende.
işte dediğim şeye bağlanıyor neyse bence gereksiz bir tartışmaydı
Çook gereksiz kesinlikle.
Yazılım Belgelendirmesi projesi “Türkçe” kaynak oluşturmak içindir.
bu kişinin ingilizce olarak kaynak verme/önermesine engel değil
Yazılım Belgelendirme Forumu yararlı olduğunu düşündüğün şeyleri paylaşabileceğin bir yer.
Yok o şuan benle “ingilizce-türkçe” tartışmasından dolayı kafa buluyor kanka, canı sağolsun. Teşekkürler duyarlılığınız için.
hepsini zip olarak atabilmen mümkün mü?
güzel kaynaklar atmışsın saol !
(ikinci partı diyorum numpy falan olan taraf )
Evet,değil.Ancak bu forum Python programlama dili için kapsamlı bir Türkçe kaynak oluşturmayı amaçlayan bir projenin forum adresi.
Kardeşim ben o konuyu kapattım.Neden hala o konu hakkındaki tartışmayı buralara kadar taşıyorsun?
Benim buradaki sorunum,Türkçe kaynak oluşturmayı hedefleyen bir topluluğun forum adresinde yeni başlayanlar için İngilizce kaynak paylaşılması.Biz bilmiyor muyuz,kaynağın URL’sini vermek yerine SS’lerini veya direkt kaynağı paylaşmayı? Çok istiyorsanız gidin GitHub adresine ve bu içeriği oraya yapıştırın.Burası direkt kaynak paylaşımı yapılan yer değil.Orası burası.
Bunların hepsi ve daha fazlası için : https://python-istihza.yazbel.com
Gencay gerilim kaynağısın gencay, sakin ol, sana çiçek uzatıyorum.