Yazılıma 0 bilgi ile başlayacak biriyim istanbulda yaşıyorum aklıma gelen direkt istanbulda bir yazılım kursuna yazılmak istanbulda önerebileceğiniz yazılım kursu var mı ya da şu şu yöntemleri izlersen daha iyi olur dediğiniz her fikre açığım yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Öğrenmek için mi yoksa sertifika ihtiyacı mı var?
Eğer öğrenmek içinse kurstan önce udemy, youtube, internet kaynakları, chatgpt tarzı yapay zeka yazılımlarını öneririm.
öğrenmek için istiyorum kendimi bildiğim için online öğrenmek benim için daha zor olucağını biliyorum gidip kurs atmosferinde öğrenmenin bana daha yararlı olacağını düşünüyorum ama yine de altyapımı bir fikir oluşması açısından youtube üzerinden de takip ediyorum sizin önerebileceğiniz youtube kaynakları nelerdir 0’dan başlayacak biri için
Yaşın, mesleğin, amacın vb. de önemli.
Eğer işkur eğitimlerinden faydalanabilecek durumda isen öncelikle onları değerlendir. sonrasında iş kapısı açabiliyorlar. Bunların mezunları lehine haksız rekabet var.
Eğer büyük miktarda para yatırabilirim diyorsan. bilgeadam ve wissen’in “işe sokamazsak para almıyoruz” dedikleri eğitimler var. sonrasında iş bulma sözü vermeleri avantaj.
Genel olarak eğitimlerle (yazılım kurslarıyla) ilgili düşüncem verdiğin paraya değmediği yönünde. Biraz para vereyim de motivasyon olsun diyorsan işe yarayabilir. Eğer derdin bu değilse İsmek’in kurslarını araştır; Esenler Belediyesinin de böyle bir şeyleri var; robotik kursu, oyun yapım kursu diye arada görüyorum.
Benim tavsiyem kursa vereceğin parayı git bir hocaya ver. birebir eğitim al. Saat başı vereceğin ücret fazla olsa bile verimi çok daha fazla olur. Bunu Türkiye’de alacağınız herhangi bir alandaki bütün kurslar için öneririm.