linux 'u usb 'ye yükleyip çok az kullandım ama bir arkadaşa usb lazımdı diye ona verdim bu konuda katılıyorum ve linux 'u çok seviyorum ancak imkan el vermiyor dukkanda işim gereği bilgisayarda windows yüklü ve pc yüksek performanslı olmadığı için iki işletim sistemi kurmak istemiyorum.
Benim bilgisayarım da yüksek performanslı bir bilgisayar değil. Ama iki tane işletim sistemi kullanıyorum. Harddiskin bir bölümünde Windows 7 başka bir bölümünde Ubuntu var. Üstelik bir işletim sistemi çalışırken diğerinin sistem dosyaları yüklenmediği için (yani öyle sanıyorum, Ubuntu çalışırken niye Windows’un sistem dosyaları çalışsın ki.) performans düşüklüğü oluşmaz.
C 'de yer yok bilgisayarda iş için fırsat bulursam disklerin boyutunu yeniden ayarlarım belki sonra linux 'u yüklerim ama iş vaktinde linux kullanamayacağımdan dolayı pek sanmıyorum.
Neyse, başka bir zaman kullanırsınız siz de.
aynen ama linux yüklü bir flash bellek hazırda bulunduracam maksat linux 'e ihtiyac duyduğum zamanlarda iş görsün.
Katılıyorum, mesela kivy’yi kullanabilmek için bu kadar uğraşmak gerekmeyecektir. En azından internette programlamayla alakalı dosya arama derdiniz olmuyor.