Jupyter Notebook'ta "In [*]" takılı kalıyor

Herkese selamlar,

Python öğrenirken jupyter notebook ile başladık ve bundan notlar alarak devam ediyorum. Fakat bazı sorunlarda jupyter notebook için çözücü bir yanıt alamıyorum.
Adsız

Örnek olarak In[*] yazıyor yani şuan işliyor diyor ama çıktı vermiyor. Kod yazımında bir hata yok. Python IDLE açıp çalıştırdığımda hiçbir problem yok. Veya yeni bir jupyter not sayfası açtığımda da aynı şekilde işliyor. Bazı yerlerde bug’a mı giriyor anlam veremedim.

Hata nedir ve nasıl çözebilirim. Saygılarımla.

Hata Jupyter’de degil, kodda. Kodu degistirerek veya IDLE kullanarak cozebilirsin.

Mesela pycharm, python, komut istemi gibi yerlerde kodu bastırdığım zaman okuyor. Fakat jupyterde bazen bu sorunlarla karşılaşıyorum ve notları başka bir yeni sayfa açıp aktarmak zorunda kalıyorum. Bir kere bu hatayı aldıktan sonra her kodda böyle yapıyor ve çalıştırmıyor.

Okumak derken?

Hangi sorunlar?

Hangi hata? [*] hata degil, kodun calistigini gosteriyor.

Bir yerlere yazdigin sentaktik hata icermeyen bir kod, python ve pycharm’da calisiyor ama Jupyter’de calismiyor, dogru mu anladim? Yapabilecegim tek tahmin kodun semantik hata icerdigi.

1 Beğeni

Hocam merhaba, ben de aynı sorunu sadece jupyter’de alıyorum. Bu sebeple ne kadar kullanımı rahat olsa da fazla kullanmamaya çalışıyorum
Bir hata aldığımda sürekli olarak devam ediyor. Restart’lasam da, durdursam da düzelmiyor. Diğer kod satırları da artık çalışmıyor. Jupyter’i komple kapatıp tekrar açmam gerekiyor ki tekrar çalışabilsin ama bu da çok uzun sürmüyor en fazla 20 dakika sonra yine aynı hata… Sorunu çözebildiniz mi?

Kernel -->Interrupt ->> Restart (Sonrasında kodlarınız kaybolmaz, üzerinde değişiklik yapmadan yeniden çalıştırın)