Kelime içinde kelime bulma

Öncelikle merhabalar, forumdaki ilk konum.
kendi strstr fonksiyonumu yazma ödevim var. Dün geceden beri uğraşıyorum ama bi türlü döngüyü düzgün bir şekilde kuramadım. İnternetten örnek birkaç fonksiyon buldum ama bunları da anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Bulduğum örnek fonskiyonlar;

char * bizimStrStr (char *str1 , char *str2)
{
     int len1, len2 ;
     int i,j ;

     len1 = bizimStrLen(len1);
     len2 = bizimStrLen(len2);

     for (i =0 ;len1 - i >= len2 ; ++i,++str1){
         for (j =0 ; str1[j]==str2[j] ; ++j)
              if (str2[j+1] == \0)
                   return str1
     }
     return NULL ;
}
int fStrStr(char* str, char* strSub)
{
    int i=0, j=0;
    int nTemp = i;
    int nStrLen = strlen(str);
    int nStrSubLen = strlen(strSub);
    for(i=0; i<nStrLen-nStrSubLen; i++)
    {
        nTemp = i;
        for(j=0; j<nStrSubLen; j++)
        {
             
            if(str[nTemp]==strSub[j])
            {
                if(j==nStrSubLen-1)
                    return 1;
                nTemp++;
            }
            else
                break;
        }
    }
    return 0;
}

[code]> char* mystrstr(const charstring,const charsrc){

const char* cp=string;
const char* sc=src;
///ilk eşleşme adresi
const char* fsc=0;
while(*cp) {
fsc=cp; ///Aranan karakterler
while(*sc&&*cp&&*sc==*cp){
sc+=1;
cp+=1;
}
///aranan karakterlerin tümü eşleşirse
if(!sc)return (char) fsc;
cp+=1;
sc=src;
}
return NULL;
}
[/code]

Bu otomatik bir cevap mı?

Kodları aldığım kaynağı link olarak eklemem mi gerekiyor?

Alıntı olarak aldığınız kodları alıntı olarak değil de kod görünümünde paylaşırsanız daha iyi olur. Sonra da kodları aldığınız yeri link olarak verebilirsiniz.
Kodlarınıza kod görünümü vermek için aşağıdaki yolları deneyebilirsiniz.

```
Kodlar bu araya gelecek.
```

ya da

[code]
Kodlar bu araya gelecek
[/code]

Alıntı ile alakalı bir örnek:

Kaynak:

for i in range(100):
    print(i)

Yukarıdaki görünümü vermek için şöyle bir yol izledik:

> **Kaynak:** ...
>```
>for i in range(100):
>    print(i)
>```

Veya kodları alıntı olarak vermezsiniz. Kodları sadece kod görünümünde paylaşırsınız sonra da kodları aldığınız yerin linkini paylaşırsınız.

Teşekkür ederim. Daha önce forumda bulunmadım mazur görün.

Mazur gorecegimize yukarida yazildigi sekilde editleyebilirdin. Neyse, onemli degil. Duzgun formatlansalar da cok okunabilir degiller.

Neyle ugrasiyorsun? Nasil kodlar yazmaya calismadin? Ne olmadi?

Internette buldugun ornekler yerine kendi yapmaya calistigin ornegi -hatali da olsa, calismiyor da olsa, hatta cozumun yakinindan bile gecmiyor dahi olsa- vermen daha faydali olur.

Internette arastirirken kotu yazilmis ogrenci fonksiyonlari yerine testleri olan resmi kaynaklari kullanmani da tavsiye ederim. Kullandigin C implementasyonu nasil yazmis mesela strstr'yi?

glibc karisikmis ama buldugum ikinci ornek fena degildi: https://github.com/ensc/dietlibc/blob/master/lib/strstr.c

Fonksiyonu strncmp kullanarak yazabilir misin?
strncmp'nin sadece 0/degil donduren versiyonunu yazabilir misin?

Öncelikle editlenebilir olduğunu bilmiyordum şu anda düzelttim.
" Kullandigin C implementasyonu nasil yazmis mesela strstr 'yi?" Bunu ben de merak ettim DevC üzerinden bakmaya çalıştım, kullanım şekli yazıyordu string.h kütüphanesinde ama çalışma mantığı yazmıyordu veya ben bulamadım. Şu anda sorunu hallettim ilgilendiğiniz için sağ olun.

Dev-C++'i diyorsan o bir IDE, kullandigi compiler’in libc’sine, yani standart C kutuphanesi implementasyonuna bakman lazim.