Merhabalar
Kivy hakkında görüşleriniz nedir ?
Tavsiye edermisiniz
Artıları eksileri nelerdir
Cevaplarınız için şimdiden çok sağolun
Merhabalar
Kivy hakkında görüşleriniz nedir ?
Tavsiye edermisiniz
Artıları eksileri nelerdir
Cevaplarınız için şimdiden çok sağolun
Bence PyQT5 daha gelişmiş ve daha iyi.
pyqt5 ile mobil uygulama geliştirilebiliyor mu
PyQT5 Python frameworku. Python ile mobil uygulama geliştirilip geliştirilmeyeceğine dair bilgim yok.
Etmem. Zaman kaybı. Sorunlarını çözmek icin ayıracağınız vaktinizi java, kotlin veya flutter ile android programlamaya ayirsaniz cok daha iyi.
Kivyde her şey manuel yapılıyor, bir widget’i istediginiz sekilde konumlandirmak cok vakit alıyor. Ama Android Studio(veya Intellij IDEA) da sadece arkaplana, koda odaklanabilirsiniz, tasarımı o kadar dert etmenize gerek kalmaz. Sürükle bırak zaten.
Kivy kütüphane olayını bir türlü çözemedi bildigim kadarıyla. İstediğiniz kütüphane veya modülü kullanmak istediğiniz zaman recipe dosyalarina bakmanız lazım. Varsa şanslısınız yoksa iş başa düştü. Java kütüphaneleri de kullanılabilir ama esnek değil. Pyjnius kullaniyor ama interface, abstract vs işin içine girince kendinize “e direkt Java yazsam daha kolaydı” diyorsunuz.
Kısaca Kivy kullanmayin, zamanınızı harcamayin.
bilgilendirme için Çok sağolun
Evet yapılabiliyor. Pydroid 3 ile yapılan örnek, küçük bir proje var. PyQT5’i Pydroid 3’e indirdikten sonra örnek projeler kısmından ulaşabilirsiniz.
Ben de zamanında kivy ile uğraşmış zorunda olan birisi olarak,
Aynen öyle
Aynen öyle
Aynen öyle
Kivy qanserdir, ugrasilmaz, ugrasilmaya degilmez.
Git onun yerine Expo bak, react native bak, android studio falan bak.
Pydroid e de opencv indirilmiyor. Illa para koparacaklar.