Kivy Mobil Uygulama ve Plyer Bildirimleri

Merhabalar. Kivy ile oluşturduğum uygulamam arka planda çalışarak bildirim göndermeye belirli zamanlarda devam etsin istiyorum. Denemelerimde uygulamam arka plan servisleri kullanarak çalışmaya devam ediyor fakat bildirim gönderme kısmına geldiğinde
" NotImplementedError: No usable implementation found!" hatası alıyorum ve arka plan servisi duruyor. Bununla alakalı örneği olan , yardım edebilecek veya yol gösterebilecek olan varmıdır?

kivy i çok kullandım. her yeri sorun. ne kaynak var ne materyel. derlenmesi bile ayrı sorun. en basit bir konuyu bile yapabilmek için belki haftalarca uğraşacaksın. sana tavsiyem. kaynağının bol olduğu dilleri veya framework leri kullanman. örneğin kotlin, java. benim tercihim flutter kullanman yönünde. insanın ömründen gidiyo. şu dediğin olay flutterda çok basit bir şekilde yapabilirken neden günlerce kivy ile sorun çözmeye uğraşacaksın ki ? kivy 0 güncelleme yıllardır kayda değer bi ilerleme almıyo.

Ben de düşünüyorum Flutter a geçmeyi kivy gerçekten çok sıkıntılı.Sadece Python bildiğimden dolayı buraya yönlendim.Şuan yeni bir dil sıfırdan başlamak zoruma gidiyor . Ama görünen oraya Flutter a geçeceğim yönünde. Samimi tavsiyeniz için teşekkür ederim.

aslında kivy ile flutter arasında hiç bi fark yok. mesela ikisinde de button kodu örneği vereyim.

//python
def main():
    print("a")

//kvlang
Button:
   text: "button"
    onpress: root.main()
//flutter
main(){
    print("a");
}

ElevatedButton(
    child: Text("button"),
    onPressed: () {
        main();
    }
)

ek olarak flutter sadece apk olarak derlenmiyor. bir kod yazdın diyelim bu kodu hem android hem ios ta hem de windows linux ve macos için derleyebiliyosun. istersen de yazdığın kodu web sitesi olarak da derleyebiliyosun :smiley: flutter şube başkanı gibi hissettim kendimi :smiley: :smiley:

flutter build apk
flutter build web  vs vs

Dandik ürününü müşteriye kakalamaya çalışan pazarlamacı gibi olmuşsun hocam :smiley: (yanlış anlamayın kötü niyetle yazmadım). evet flutter bu konuda çok iyi gerçekten. web için de build edebildiğini bilmiyordum.

1 Beğeni

hahahhahah :smiley: 20 karakter

Gerçekten çok benzer . Beni baya motive etti bu durum başladığımda size haber vereceğim :smile:

1 Beğeni