M.Edge aynı sayfadan çağırma

Merhaba,
Oldukça yeniyim sorum basit olabilir; Mevcut açık olan EDGE sayfasında login olduğum bir sitede çalışmaları yaparken bu site üzerinden işlem yapmak istiyorum ancak GET ile çağırdığımda yeni bir pencere açıyor ve loginsiz geliyor site. Bunu nasıl çözebilirim ?

Merhaba. GET isteğini nasıl gönderiyorsunuz?

Microsoft edgede www.misal.com’da(farazi) sürekli online’m ve bir noktada pyhtonu-selenium çalıştırıp otomatik işlemlerimi yaptırmaya çalışıyorum. Ancak kodu çalıştırdığımda yeni bir Microsoft Edge sayfası açıyor ve orada login değil. Yeniden login olmak vs vs gerekiyorki SMS doğrulaması vs var. Bu yüzden açtığım sayfa mevcut çalıştığım Microsoft Edge pencesinde yeni sekme olarak açılırsa yeniden login olmadan kod direkt işlemlerini yapabilir diye düşünüyorum. Ancak mevcut login cachede nasıl kodu çalıştırıp sayfayı loginli bir şekilde(zaten hali hazırda loginliyim) çağırabileceğimi bulamadım.

options = Options()
options.add_experimental_option(“detach”, True)
surucu = webdriver.Edge(service=Service(EdgeChromiumDriverManager().install(), options=options))
import os
surucu.maximize_window()
surucu.get(‘https://www.misal.com’)

Eski session’u kullanmaya devam etmek istiyorsanız bağlandığınız sunucunun session’ları nasıl takip ettiğini bulmanız lazım. Mesela cookie’ler kullanılıyorsa gerekli olanlarını driver’a ekleyebilirsiniz.