Mac os İntelden M3'e geçiş sırasında kütüphane entegre hatası

Merhabalar arkadaşlar,

Yeni Mac os’a geçiş kararım maalesef beni çok zorluyor. Eski verilerimi komple yeni M3 eklediğimde büyük sorunlarla karşılaştım. bir çok kütüphane için alttaki hatayı aldım.

ImportError: dlopen(/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/3.12/lib/python3.12/site-packages/PyQt5/QtGui.abi3.so, 0x0002): tried: '/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/3.12/lib/python3.12/site-packages/PyQt5/QtGui.abi3.so' (mach-o file, but is an incompatible architecture (have 'x86_64', need 'arm64e' or 'arm64')), '/System/Volumes/Preboot/Cryptexes/OS/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/3.12/lib/python3.12/site-packages/PyQt5/QtGui.abi3.so' (no such file), '/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/3.12/lib/python3.12/site-packages/PyQt5/QtGui.abi3.so' (mach-o file, but is an incompatible architecture (have 'x86_64', need 'arm64e' or 'arm64'))

bu durumu düzeltmek için bütün kütüphaneleri dışarı aktarıp aynı sürümlerini aşağıda ki gibi kullanarak arm’ye uygun şekilde yükledim.

arch -arm64 python3.12 -m pip install -r requirements.txt 

şimdi ise aşağıda ki gibi hata alıyorum.

ImportError: dlopen(/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/3.12/lib/python3.12/site-packages/_cffi_backend.cpython-312-darwin.so, 0x0002): symbol not found in flat namespace '_ffi_type_double'

ben pythonu eski kütüphanelerle nasıl m3 de rahatlıkla kullanabilirim?