Şu an için sadece Linux mint üzerede test edilmiş kararlı bir versionu olsa da her sistemde sorunsuz çaliştırmayı hedefliyorum.
Proqram içinde kendi ses metim video ekran kartı dosya ları oluştura bilir, şifreliye bilir kendi zihin haritnzı oluşturarak paylaşa bilirsiniz…
Geliştirileceç çok şey var biliyorum ama kendi işime yarayacak kadar gelişince yayınlamaya karar verdim.
Kapsamlı bir uygulamaya benziyor elinize sağlık. Sanırım kişisel bir ihtiyacınızdan dolayı geliştirdiniz. Dökümantasyon kısmını biraz detaylandırırsanız iyi olur. Belli bir tema/konu üzerinde bu uygulamanın kullanım örneğini anlatmanız faydalı olabilir.
Ben şahsen “Niçin kullanmalıyım? Hangi iş için kullanmalıyım? Ne zaman kullanmalıyım?” tam anlayamadım.
Anladığım kadarıyla uygulamanın asıl amacı “zihin kavram haritalarının oluşturulmasını zengin içeriklerle destekleyerek kalıcılığı artırmak” gibi algıladım.
İçinde metin yazmanızı, resmi çizmenizi ekran kaydı, ses kaydı almanızı sağlayan araçlar var sese gürültü engellemek için filtreler uygulamanız için ayrı bir araç da var aslında bu araç 4 editorda da var. Mesela media editor hem ses hem de video parçalarını alt alta dizip otomatik tek tıkla hepsini oynamanızı sağlıyor. Ve bu pakedi olduğu sırayla arşivlemenizi sağlıyor.
Ben ne için kullanıyorum? Açık kaynaklı Bir Eğitim sistemi kurmak istiyorum.
Normal kullanıcı. Arşivcilik için kullana bilir.
Tabi şu an sadece Linux mint üzerede test edilmiş kararlı bir versionu olsa da her sistemde sorunsuz çaliştırmayı hedefliyorum