instagramda bir video izledim şu şekildeydi. usb i telefona takıp tarayıcıyı açık birşeyler yazdırıp bir yerlere tıklatıyordu ve ilgimi çekti. mobile ile ilgili sadece kivy ile herkes gibi client server yazdım bıraktım. mobile tarafında bilgim yok. bu işlem nasıl yapılıyor ? instagram kanalının adı pythonhub3 tü python ile yazdı diye düşünüyorum. yani illa usb takıp kod çalıştırmaya gerek yok şunu anlasam yeter. kivy ile kodu yazıp apk yaparsak ve apk yı çalıştırınca o apk nın içinde işlem yapabiliyoruz. telefonun ana sayfasında nasıl işlem yapılıyor acaba? konuyu bilmediğim için biraz uzatmış olabilirm kusura bakmayın.
bence onu pythonla yazmamış çünkü bi virüs kurma aparatına benziyor ama belli olmaz yinede nasıl direk anasayfada ekran arayaüzünde komut ve uygulamaları çalıştırır bilmiyorum ama pythonda os modülünde os.system(“komut”) yaparak terminali kullanabiliyoz terminalden dosyayaı indirirp yetki felan verebilirsin belki idk ama yinede
Bilmiyorum kanalın adı pythonhub3 olunca öle düşündüm. Sende denk gelmişsindir belki mobil için auto click programları falan var acaba nasıl yapılıyor?
belki pyouto gui gibi bişey kullanmışlardır şuan aklıma geldi bu sen onu yazınca
Telefona USB takıyor dediniz. Bunlara Rubber Ducky USB deniyor. Genelde Attiny85 modülü ile yapılabilir. Android programlama ile kolayca yapabilirsiniz. Kodlar internetten de bulunabilir.
burda neyi kast ettin ? java gibi mi ? ardunio ile alakam yok. şunu merak ediyorum python pyauyogui gibi android de apk kurmadan tıklama yazı yardırma gibi işlemler nasıl yapılıyor ?
Pardon ben yanlış yazmışım. Arduino programlama. Ama hiç denemedim, sadece biliyorum. O yüzden blemem.